Vende tematike

www.azichem.com falë lehtësisë së përdorimit dhe navigimit dhe për kërkimin e menjëhershëm të një numri të pafund informacioni të gjithë në "klikim" pa ndonjë nevojë për regjistrim dhe pa kufizim të fjalëkalimit, është një mjet tepër efektiv për të gjithë kompaninë: rrjeti i shitjeve, shpërndarësit e besimit, profesionistë të sektorit të ndryshëm dhe njerëz të zakonshëm.

Ndonjëherë, megjithatë, ndodh që fleta teknike e të dhënave vetëm e një produkti nuk është e mjaftueshme për të përshkruar kontekstin teknologjik dhe të aplikimit dhe korrelacionet dhe plotësimet që vendos me produktet e tjera sinergjike.

Në këto raste, për të thelluar më mirë njohuritë e tyre, janë hartuar dhe krijuar një seri e spikatur e "Vendeve Tematike", të cilat përshkruajnë mjaft produktet dhe teknologjitë më përfaqësuese të Azichem.

PROTECH BALCONY

Hidroizolim transparent, jo-pellular për ballkone

https://www.protech-balcony.com

SYNTECH HAG

Rrëshira poliuretani hidrohapëse injeksioni

https://www.syntech-hag.com

SYNTECH POLIUREA

Veshje e vazhdueshme me performancë të lartë me poliureë të pastër të nxehtë të avulluar

https://www.syntech-poliurea.com

PRO SEAL

Waterstop dhe pajisje për hidroizolim

https://www.pro-seal.com

OSMOCEM

Çimento hidroizoluese osmotike

https://www.osmocem.com

READYMESH

Fibrat për përforcimin strukturor të betonit

https://www.readymesh.com

GROUTPOWER

Malte colabili per inghisaggi, ripristini e rinforzi

https://www.groutpower.it

FLOORTECH PRERIT

Dysheme arkitektonike për ambiente të jashtme në zhavorr të larë

https://www.floortech-prerit.com

CONCRETE REPAR

Shkaqet dhe zgjidhjet për degradimin e betonit

https://www.concrete-repar.com

OPUS DRY

Gjithçka në lidhje me shkaqet e lagështisë dhe zgjidhjet për t'i zgjidhur ato

https://www.opusdry.com

SANAWALL

Sistem i izoluar termik i jashtëm i çertifikuar

https://www.sanawall.it

SANAGEB

Që nga viti 1994 gama më e gjerë e produkteve natyrore për ndërtesat e gjelbërta

https://www.sanageb.com

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Produkte në vitrinë

  • Concrete Repar
  • Pro Seal
  • Sanawarme
  • Sanageb