SYNTECH POLIUREA: hidroizolim me veshje elastike merike me shumë elasticitet

Kodi: S.0006

SYNTECH POLIUREA është një membranë me dy përbërës, elastikë dhe të lëngët në poliurea të pastër të nxehtë të avulluar me performancë shumë të lartë, për shtresën e vazhdueshme polimerike dhe hidroizolimin e substrateve më të ndryshme.

Produkte të përdorura

SYNTECH POLIUREA është një rrëshirë dy përbërëse e cila është pjesë e familjes së "hidroizolimit të vazhdueshëm me elastomer poliuretani".Reagimi i polimerizimit është i ngjashëm me atë që çon në formimin e poliuretanëve.E fituar nga poliaddicioni i një diizocianate alifatike ose aromatike me një diaminë, është strukturore e karakterizuar nga përsëritja e njësive RNH (CO) NHR, në praktikë një molekulë e ureve bisubstituted.POLIUREA, në përgjithësi, është përdorur për më shumë se njëzet vjet në tregun botëror, për hidroizolim, asfaltim, mbrojtje betoni, sipërfaqe metalike, sipërfaqe prej xhami, kontenierë për ushqim dhe ujë të pijshëm, mbrojtje dhe kapsulimin e fibrës, për veshjet në përgjithësi të tankeve dhe kontejnerëve të ndryshëm, për vetitë e jashtëzakonshme kimike, fizike, mekanike dhe të performancës.Karakterizohet nga një fleksibilitet shumë i lartë i aplikimit (nga 400 deri në 600%), SYNTECH POLIUREA është një produkt që reticulates menjëherë (310 ''), edhe në temperatura të ulëta (deri në 15 °C) dhe është në dispozicion në dy formulime të ndryshme:SYNTECH POLIUREA SPRAY (i aplikueshëm në pothuajse të gjitha llojet e mbështetësve) dhe SYNTECH POLIUREA SPRAY SPUR (specifike për hidroizolimin e mbështjellësve të vjetër bituminoze), të dyja prej natyrës aromatike.SYNTECH POLIUREA aplikohet me spërkatje për një trashësi prej jo më pak se 2 mm (konsumi minimal:2.1 kg / m²) me pompat ajrore airjet me presion të lartë të lartë (rreth 210 bar) që avullojnë produktin e nxehtë (rreth 70 ° C) në lloje të ndryshme të materialeve (betoni, guaca bituminoze të vjetra, gresi prej porcelani, qeramike, terrakota , prerje, dru, hekur, fletë, plastik, poliuretani etj.), madje edhe me geometra komplekse, pas përgatitjes së përshtatshme të substratit dhe aplikimit të primerit SYNTECH POLIUREA PRIMER (për aplikime në sipërfaqet metalike formulim special SYNTECH POLIUREA PRIMER METAL).

Performanca dhe avantazhet

 

Mbulon çdo lloj mbështetjeje
duke shmangur xhirimin
Vazhdimësia dhe modelizimi i
veshjes
Shpejtësia e zbatimit
(forcim i shpejtë:3-10 sek.)
Rezistencë e jashtëzakonshme mekanike
dhe kimike
E aplikueshme në temperatura midis
-15 ° C dhe +70 ° C
Padepërtueshmëria e ujit
Momentaliteti praktik i shfaqjeve
më të rëndësishme
Certifikuar për kontakt me ujin
e pijshëm
Ndërprerje të shkurtra në kohën e
funksionimit të objekteve ose sipërfaqeve
(pedonale pas 60 sekondash)
Deformueshmëri jashtëzakonisht e lartë (nga
400% në 600%)
Aftësi e mosplasaritjes Kundër rrëshqitjes
Mungesa e kryqëzimeve dhe mbivendosjeve Pa tretës dhe pa aromë

Performancat e veçanta dhe avantazhet që rrjedhin nga veshjet e bazuara në SYNTECH POLIUREA, sistemi ideal për hidroizolimin, veshjen dhe mbrojtjen e llojeve të ndryshme të strukturave, ndërtesave dhe punimeve hidraulike:Garazhet dhe parkime shumëkatëshe; katet e çative; kopshtet e varura; çatitë me sisteme fotovoltaike; pishinat; mirëmbajtja dhe rivendosja e mbështjellësve të vjetër bituminoze; hidroizolim, pa prishje, të tarracave, shtigjeve dhe ballkoneve; mure perimetrike në betonin nëntokësor në shtytje pozitive; kuvertën, urat dhe vijat, rrugët dhe hekurudhat; digave, kanaleve dhe punimeve hidraulike në përgjithësi; çadrat e parafabrikuara; kulmet e izoluar me poliuretani të zgjeruar ose panele izoluese të ngrohjes.


Vizitoni
 www.syntech-poliurea.it

 

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Solucione të integruara që mund t'ju interesojnë