SYNTECH HAG: arrestimi i infiltrimit me resins ujë-reaktive

Kodi: S.0008

SYNTECH HAG është një sistem i integruar i përbërë nga resins poliuretani hidro-shtrirë, dhe injektorë të veçantë, ideale për arrestimin e menjëhershëm të infiltrimit të ujit në ndërtesa, përmes injektimeve.

Produkte të përdorura

UJI paraqet një problem mjaft serioz, shpesh të papritur ose të paparashikueshëm për teknikun dhe ndërtuesin. Infiltrimi i ujit, që rezulton nga ndryshimet e rëndësishme në ujërat nëntokësore, nga çdo korrektësisë ekzekutiv, nga ngjarjet aksidentale dhe kështu me radhë, mund të përfshijë materialet më të ndryshme të tilla si betoni, murature e përbërje të ndryshme, të shkëmbit të shtresave kufizimin, etj . Veprat që janë subjekt i këtyre meta janë, nga ana tjetër, jashtëzakonisht të ndryshme: të mëdha inxhinierike dhe hidraulike, ndërtesat industriale dhe civile, mjedise të veçanta të tilla si bodrumet, kuti, garazhe, bodrume, ashensorë etj Në çdo rast, dukuri e infiltrimit dhe, mbi të gjitha, këmbëngulja e tyre, mund të jetë një burim i dëmit të konsiderueshëm ekonomik: mungesa e zonave të prekura, dëmtimin makineri, automobila, orendi, pajisje dhe kështu me radhë. Situatat e përshkruara përfshijnë nevojën e pashmangshme për ndërhyrje në kohën e duhur dhe "menjëherë" vendimtare.

Reagimi i polimerizimit është i ngjashëm me atë që çon në formimin e poliuretanëve. Ajo është përdorur për dy dekadat e fundit, për hidroizolim, trotuar, mbrojtjen e betonit, mbrojtjen dhe encapsulation e çimentos asbest, i sipërfaqeve metalike, i sipërfaqeve tekstil me fije qelqi, enë për ujë, për mbulesa mur e tanke dhe kontejnerë të ndryshëm.

 

ZGJIDHJA PËR INFILTRIMET: SYNTECH H.A.G.


SYNTECH H.A.G. është material ideal për të mbushur dhe vulosur plasaritjet, plasaritjet, çarjet dhe dëmtimet, duke i dhënë fund infiltrimit, në mënyrë të shpejtë dhe vendimtare. Ajo është një rrëshirë hidrofilik poliuretani, hydroexpansive, viskozitet të ulët, i shoqëruar nga një aktivizues specifik përshpejtues (comp. B) për t'u dozohet normalisht në 10% nga pesha e rrëshirës (comp. A).
Është e lehtë për t'u injektuar, me anë të pompave manuale ose elektrike, me anë të injektorëve të veçantë të sheshtë (ose vidhos);
Sigurisht që ka penetruar në sajë të viskozitetit të ulët, komponentëve hidrofilik dhe ujë-reaktive dhe aktivitetit të lartë kapilar. Penetron dhe përshkon çarje deri në amplitudë prej 0.2 mm;
Ajo është në mënyrë efikase reaktive në atë që, në kontakt me ujin ose me lagështi, rritet nga 8 në 20 herë vëllimin e tij fillestar (Syntech HAG Flex - Syntech HAG Eco), nëpërmjet një procesi të reagimit dhe vulcanization me një shkumës dendur (elastik ose gjysmë i ngurtë), strukturë qelizore, e cila ndalon infiltrimin dhe vulos hermetikisht shtrirjen e injektuar;
Është i pajtueshëm me të gjitha nënshtresat: beton, gurë natyral, tulla, çelik, laminate, mbulesa kabllore dhe materiale injektuese me natyrë poliuretani, ndoshta para-ekzistuese;
Karakterizohet nga një kohë shumë e shkurtër reagimi me ujë rreth 30 "(*) që mund të përshpejtohet, kur është e nevojshme, deri në 15", duke rritur dozën e komponentit B (përshpejtues zgjerimi).

Vizitoni 
www.syntech-hag.it

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Solucione të integruara që mund t'ju interesojnë