PROTECH BALCONY: idroizolim transparent jo me film

Kodi: S.0001

Stop infiltrimit të ujit në tarraca dhe ballkone me sistemin PROTECH BALCONY: hidroizolim transparent jo me film që do të aplikohet pa prishur dyshemenë ekzistuese.Shpejt, efektiv, ekonomik!

Produkte të përdorura

Kur gjithçka shkon mirë, tarracat dhe ballkonet janë një zgjatje e këndshme në ambjentet e jashtme të ambienteve të banimit.Në prani të problemeve të rrjedhjeve dhe depërtimit të ujit, tarracat dhe ballkonet mund të shndërrohen në një makth të plotë të mosmarrëveshjeve të bashkëpronësisë, kostove materiale, transportit dhe punës, jashtëzakonisht të rëndësishme, të vendeve të ndërtimit në shtëpi dhe të pritjeve stresuese dhe kështu me radhë. Rivendosja e vulosjes së papërshkueshëm nga uji të tarracave dhe ballkoneve, në fakt, gjithmonë përfshin përdorimin e metodave të kushtueshme dhe të domosdoshme, të cilat, në rastin e riprodhimit të sistemit origjinal, mund të përmblidhen me:

  • prishjen e dyshemesë dhe të eshtrave ekzistuese, heqja e mbështjelljes ekzistuese hidroizoluese, transportimi në deponinë publike të mbeturinave, hedhjen e një rrote të re hidroizoluese, rindërtimi i pllakës së pjerrësisë; furnizimin, instalimin dhe stukimi i një dyshemeje të re.
  • Nga ana tjetër, është e mundur të veprohet përmes ndërtimit të shtresave të veshjes hidroizoluese, të përbërë nga komponime plastike çimentoje, të integruara me bende specifike elastike në lidhjet dhe nyjet e zgjerimit, për instalimin pasues, me ngjitëse hidroizoluese, ajo gjithashtu do të instalohet dhe shpërndahet.
  • Është gjithashtu e mundur që të përdoren shtresa polimerike të hollë dhe të padepërtueshëm, përmes aplikimit të shtresave primare, shtresave ngarkuese dhe shtresave të përfunduara pigmentuese në sipërfaqet e përgatitura në mënyrë adekuate (të degreased dhe de dusted), të përshtatshme për kushtet e stresit dhe ekspozimit, si dhe në këtë rast, modifikimin rrënjësor të sistemit, pamjes dhe funksioneve origjinale.

PROTECH BALCONY është një zgjidhje e koncentruar e rrëshirave prej silikoni dhe polimerësh organikë të katalizuar, me viskozitet të ulët, të përçuar në tretësirë ​​apolare që përcaktojnë depërtimin e thellë të tyre.Procesi i përshatshëm përkthehet në formimin e një pengese të brendshme të papërshkueshme nga uji, e shpërndarë, e papërkulur, e fortë ndaj ujit, e aftë për të mbushur dhe vulosur porozitet dhe mikroçarje pa penguar transpirimin. PROTECH BALCONY revolucionon konceptin e hidroizolimit të tarracave dhe ballkoneve.Zbatimi i tij është i arritshëm në kohë shumë të shkurtër, me mungesën praktike të mungesës së vlefshmërisë sepse sipërfaqet e trajtuara mund të përdoren pas disa orësh.

1. Pastrimi i thellë i substratit

Thith detergjentin e acidit DETERG-A të AZICHEM srl me një sasi uji proporcionale me rëndësinë e papastërtive dhe konkreteve në sipërfaqen që duhet pastruar (zakonisht në raportin 1 pjesë të DETERG-A dhe 4-5 pjesë të ujit).Hidhsi solucionin në sipërfaqe, duek e shpërnadarë sa më mirë me një furçë pastrimi.Prisni 15 minuta për reaksionin kimik, në formë shkume.Shpëlani sipërfaqen me ujë të bollshëm.

2. Stukimi i nyjeve midis pllakave dhe midis këtyre dhe bllokut të skajit

Veprimet e pastrimit dhe përgatitjes më sipër përcaktojnë gjithashtu pamjen e parregullsive sipërfaqësore si çarje, stukozat e munguar ose të labiluara etj. Parregullsitë e përmendura duhet të mbushen me kujdes me stuko speciale STUCCO BALCONY nga AZICHEM srl.Kujdes duhet të tregohet në mënyrë që edhe në pllakat e pragjeve të çdo dritareje, prania e ndonjë poroziteti, çarjeje dhe ndërprerjeje do të rimbursohet me STUCCO BALCONY.Lidhjet eventuale të lëvizjes duhet të jenë të vulosura me ngjitës poliuretani të posaçëm, me elasticitet të lartë, në fishekë të extrudable, PROTECH FLEX nga AZICHEM srl

3. Vendosja e zgjidhjes hidroizoluese

Derdh PROTECH BALCONY nga AZICHEM srl në zonat që do të jenë të papërshkueshme, duke e përhapur atë me një tërheqës lëng në të gjitha sipërfaqja, duke këmbëngulur më shumë mbi nyjet midis pllakave dhe në bordin e skajit.Lëreni produktiin të veprojë për të paktën një orë përpara kryerjes së testit të përmbytjeve sipërfaqësore Konsumi do të jetë ndërmjet 200 dhe 300 g / m2.Operacionet e përshkruara duhet të kryhen pas forcimit të mbushjeve të përmendura në pikën 2.

4. Largimi i materialit tejkalues ​​

Pas përfundimit, çdo gjurmë e mbetjeve të PROTECH BALCONY, me ngjyrë të bardhë, mund të hiqet me një pëlhurë të ngopur me benzinë ​​ose nitro hollues.

Vizitoni 
www.protech-balcony.it

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Solucione të integruara që mund t'ju interesojnë