OSMOCEM FLEX: hidroizolim fleksibël ndaj çimentos për tarraca me tjegulla

Kodi: S.0011

Produktet dhe aksesorët për hidroizolimin osmozik të çimentos në mënyrë adekuate të deformueshme, në sajë të agjentëve specialë të përforcuar me bazë gome, veçanërisht të përshtatshme për tarraca dhe ballkone me pllaka.

Produkte të përdorura

OSMOCEM FLEX çimentos osmozik "fleksibël", së bashku me produktet plotësuese dhe aksesorët e saj, lejon që të realizohet një shtresë e vazhdueshme dhe e papërshkueshme nga uji, që zgjat në kohë, për ndërtimin e tarracave dhe ballkonave me tjegulla. Në fakt, në sajë të karakteristikave të saj të papërshkueshmërisë dhe deformueshmërisë, OSMOCEM FLEX është i përkryer i aplikueshëm në mbështetëset që zakonisht i nënshtrohen lëvizjeve dinamike.

Vizitoni 
www.osmocem.it

 

Ndaj

Solucione të integruara që mund t'ju interesojnë