Familja 'GROUT': rikonstruksioni i betonit për të falenderuar përmes aktrime

Kodi: S.0009

Cikli i produkteve për riparimin e strukturave të betonit me llaç derdhje, me teknikën "për falënderim", të përshtatshme për seksionet e rindërtimit të mesëm dhe të madh.

Produkte të përdorura

Në rastet e degradimit të rëndë të betonit të përforcuar, për shembull në sektorin civil, industrial, infrastrukturor etj., Riparimi i sendeve të prodhuara dhe restaurimi i funksionalitetit origjinal të veprës janë me rëndësi thelbësore.Megjithatë, në këto raste, seksionet e degraduara dhe vëllimet "e zhdukur" mund të jenë aq të mëdha sa të imponojnë nevojën për një rindërtim më të thellë.Në këto raste, për shembull, mund të mos jetë efikase për të kryer rindërtime "sipërfaqësore", duke kërkuar ndërhyrjen e ashtuquajtur "për të falënderuar" seksionin.Për më tepër, në këto lloje të ndërhyrjes, nevoja për të rindërtuar përforcimet origjinale të objektit, ose për të shtuar të reja, për të rikthyer funksionalitetin origjinal të strukturës së punës nuk është i rrallë.Rastet si këto, rrjedhimisht, kanë të bëjnë me ndërhyrjet në të cilat metoda më efektive dhe efiçente e ndërhyrjes është ndërtimi i një kasolle të jashtme në punë dhe vazhdimi i rindërtimit të seksionit duke derdhur llaqe të veçanta tkurrëse të kompensuara industriale, super-performance, pasi kishte pastruar në mënyrë adekuate sipërfaqet e degraduara, ri-aktivizoi sipërfaqen ekzistuese të muratuar, pasivizoi shufrat e armaturës së ekspozuar dhe të oksiduar dhe përgatiti çdo përforcim shtesë.Zgjidhja e integruar që ne paraqesim është një cikël i plotë aplikimi, i besueshëm dhe i testuar për dekada, për restaurimin "për të falënderuar" (me rikonstruksione të rëndësishme volumetrike) të produkteve të degradimit mesatarisht të lartë.Ai përbëhet nga një solucion alkalizues (CONSILEX SAN), një slurri prej çimentoje për pasivimin e shufrave të vjetra të oksiduar (REPAR MONOSTEEL), një performancë të lartë dhe llaç i kompensuar i tkurrjes (GROUT 6), si dhe një cikël përfundimi (nëse është e nevojshme) dhe pikturë për mbrojtjen e rindërtimeve të kryera nga karbonizimi.Çdo përfundim është bërë me llaç rregullues special REPAR SM dhe ciklin mbrojtës PROTECH WAC.

 

 

 

 

 

 

Riparimi i betonit të degraduar i lidhur me produktet e pranishme në këtë zgjidhje të integruar, që ka përbërësin kryesor në GROUT 6, na ka lejuar të zgjidhim shkëlqyeshëm zgjidhjet më kritike në industri dhe në produktet infrastrukturore.Rastet e shumta të suksesit dëshmojnë për efektivitetin dhe qëndrueshmërinë e sigurt të sistemit.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Solucione të integruara që mund t'ju interesojnë