DYSHEME INDUSTRIALE në beton të përforcuar me fibra me performancë të lartë

Kodi: S.0016

Sistem i integruar për ndërtimin e dyshemeve të betonit industrial me karakteristika të reja, me zvogëlimin drastik ose eliminimin përfundimtar të rrjetë tradicionale elektro-ngjitur

Produkte të përdorura

Hyrje

Për dekada me radhë, dysheme industriale betoni të definuara si "tradicionale" janë prodhuar zakonisht, duke përdorur beton të dobët të cilësisë, duke mos kryer në mënyrë adekuate, të armatosur me një rrjetë modeste apo joadekuate çeliku, të blinduar sipërfaqësisht me agregime forcuese të bëra kryesisht nga rërës së lumit me fortësi modeste Mohs, etj.Këto kate janë shumë shpesh të nënshtruar flaking ose shkëputje e pluhurit sipërfaqësore, chipping e nyjeve hedh dhe zgjerimin, përkeqësimin progresiv të ngurtësinë sipërfaqe, rritjen e përshkueshmërisë së betonit dhe për këtë arsye fenomenet përkeqësim për shkak të cikleve të ngrirjes, shkrirjes, humbjes së rezistencës për shkak të përdorimit, etj.Për zgjidhjen e problemeve të lartpërmendura, teknologjitë e reja kanë vënë në dispozicion prodhime dhe sisteme të reja, falë të cilave më në fund mund të themi se erdhi koha e "dyshemeve të veçanta të betonit".

Përshkrimi i përbërësve 

Produktet e përdorura për të karakterizuar betonin dhe sipërfaqen e këtyre kate të reja mund të përshkruhen shkurtimisht si vijon: 

 • beton me cilësi të lartë, të paketuar me çimento të karakterizuara nga përmbajtja më e lartë e klinkerit (p.sh. cimentet e tipit 42.5R -AL ose II-ALL) 
 • Agregatët e kurbës të larë, të përzgjedhur dhe granulometrikë të plotë Fuller
 • Shtesat lustrimuese dhe plastizuese, specifike për betonin e shtuar të microsilicates dhe fibrave strukturore prej poliefileni
 • Fibrat strukturore të striuara në poliolefina READYMESH PF-540
 • Mikrosilikate të trasha (MICROSIL 90) 
 • Pluhur super-ngurtësues FLOOR VULKAN, i përbërë nga një përzierje speciale e kuarcit, bazaltit dhe koridonit (mineralet më të vështira të shkallës Mohs) dhe një sasi të përshtatshme të mikrosilikatesve të trashë MICROSIL 90 

Përfundimi i dyshemesë përbëhet nga një trajtim i veçantë konsolidues , i papërshkueshëm nga pluhuri, i bazuar në d silikate litiumi (QL NANO LITHIUM) aplikohen menjëherë pas përfundimit të armaturës së sipërfaqes.Tiparet e tij kryesore janë:

 • E aplikueshme në beton ende të freskët, siç është Komponimi i Shërimit, sapo sipërfaqja mund të ecë.
 • Kufizon në mënyrë të konsiderueshme (90%) të çara në trotuar gjatë pjekjes.
 • Është i vetmi përpunues kimik që ndihmon në zbutjen dhe parandalimin e reaksionit alkali-silicë (reagimi alkali-silikali ASR).
 • Integron, përmirëson ndjeshëm, armaturën me pluhur.
 • Nuk krijon plasaritje, nuk del, nuk krijon film, nuk thyhet.
 • Kontributi i jashtëzakonshëm në konsolidimin e thellë e bën sipërfaqen e betonit plotësisht anti-pluhur dhe shumë rezistent ndaj konsumit.
 • Përdorimi i vazhdueshëm i dyshemeve ndihmon në përmirësimin e vazhdueshëm të shkëlqimit të sipërfaqes.
 • Nuk ndryshon aspak rrëshqitshmërinë.
 • Nuk cënohet nga acari dhe shkrirjet e mëpasshme.
 • Nuk përmban solventë, nuk ka aromë dhe nuk është e ndezshme, nuk është toksike, nuk është kancerogjene, nuk përmban substanca të paqëndrueshme (VOC Pa pagesë) dhe gjithashtu mund të përdoret në dhoma të mbyllura.
 • I përshtatshëm në përputhje me materialet e tjera të tipit: epoxy, poliuretani, resina akrilike etj.
 • Është rezistent ndaj rrezet UV dhe mbetet e qëndrueshme me kalimin e kohës.

Vizitoni 
www.readymesh.it

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Solucione të integruara që mund t'ju interesojnë