CONSILEX INJECT MAUER: arrestimi i ngjitjes kapilare me resina 'të përhapjes së ngadaltë'

Kodi: S.0010

Zgjidhje përfundimtare për problemin e lagështisë në mure falë një seti të plotë me produkte për trajtimin e trupave të murit që i nënshtrohen fenomenit të rritjes së kapilarëve.

Produkte të përdorura

 Procesi i ngjitjes së lagësht përcaktohet kur uji i pranishëm në tokë, afër mureve dhe strukturave të themeleve, depërton në mure, impregnon ato dhe pastaj vazhdon lart, përmes tensioneve sipërfaqësore dhe kapilarëve, duke fituar forcën e gravitetit.Në mënyrë që kjo të ndodhë, duhet të verifikohen kushtet thelbësore të përfaqësuara nga prania e ujit dhe nga "struktura kapilar" e mureve (muret dhe / ose zarfet e murit duhet të bëhen prej materialeve poroze por jo makroporoze).Një muratim i vazhdueshëm i thesit nuk mund të sjellë në dukje fenomenin e rritjes së kapilarëve; në të kundërtën, në një mur të bërë nga materiale kompakte, jo-poroze, ngjitja kapilar mund të ndodhë nëpërmjet shtratit të llaçit.Pra, në praktikë, rritja kapilare është e angazhuar aty ku ka një material ndërtimi, futur në një mjedis me praninë e ujit (siç janë themelet në prani të lagështisë së tokës ose ujërave nëntokësore), poroziteti i të cilave shkakton materialin ajo absorbon ujin e pranishëm dhe fytyrën përsëri, derisa ajo është e përjashtuar në një lartësi shumë më të lartë.Zgjidhja e këtyre fenomeneve ekziston dhe përbëhet nga një sistem i rezinave të fuqishme tretëse në tretësirë ​​ujore (CONSILEX INJECT MAUER), e cila, injektuar me teknikën e "difuzionit të ngadaltë" në këmbët e masonerisë, krijon një pengesë të vazhdueshme dhe të padepërtueshme për kalimin e ujit dhe lagështisë.Është një zgjidhje e përshtatshme, efektive dhe definitive për problemin!

Teknika e pengesave kimike shkon shumë mirë me aplikimin e mëvonshëm të makropozitës dehumidifikuese dhe restaurimit të llaçeve, të bëra me gëlqere hidraulike dhe produkte të tjera natyrore, si SANATIGH ose CALEOSANA, për sanitimin total të mureve nga lagështia e mbetur, për një rehati të jashtëzakonshme strehimit.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Solucione të integruara që mund t'ju interesojnë