Dëshironi të bëheni një partner i Azichem?

Të punosh me AZICHEM do të thotë të jesh pjesë e një RRJETI ndërkombëtar profesionistësh në ndërtime të specializuara dhe ndërtesa të gjelbërta, të përkushtuar vazhdimisht për arritjen e zgjidhjes së problemeve dhe përsosmërisë më të ndryshme për sa i përket kënaqësisë së klientit.

Nëse besoni se kompania juaj mund të jetë pjesë e kësaj RRJETI, ne ju informojmë se po kërkojmë partnerë në rajonin tuaj të interesuar për të punuar ngushtë me ne. Pavarësisht nëse janë shitës të materialeve të ndërtimit dhe / ose aplikues të kualifikuar në përdorimin e produkteve të veçanta, gjëja e rëndësishme është që ata të jenë njerëz që shikojnë drejt së ardhmes dhe risive.

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, zgjidh një pozicion.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
kliko në hartë

Rete vendita

verifica la nostra presenza sul territorio italiano.

Clicca sulla mappa

Cerca un agente o rivenditore cliccando su una regione sulla mappa

Kontaktet

Sede e Stabilimento
Via G. Gentile, 16/A
46044 Goito (Mantova), Italy
P. IVA: 01474 220 207
Tel. +39 0376.604185
Tel. +39 0376.604365
Fax +39 0376 604398
Email: info@azichem.com