UNTERSANA

Breathable, dehumidifying scratch coat, based on hydraulic lime

Kodi: INT.0201

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

With the addition of mixing water only, this single-component premix creates a breathable, dehumidifying rough coating, preparatory to the application of restorative, dehumidifying, thermal-insulating and anti-condensation plasters, specifically INTOSANA, SANATIGH, SANAWARME and CALEOSANA, being plasters designed specifically for the healthiness of new buildings, existing buildings, works on green buildings and in the restoration of historic and monumental buildings.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Llaç për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për rehabilitim (R)

EN 998-1

Llaç për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për rehabilitim (R)

Pretendimet mjedisore të përmbajtjes së materialit të ricikluar

EN 14021:2016

Pretendimet mjedisore të përmbajtjes së materialit të ricikluar

A + (emisione shumë të ulta)

EMISSIONS DANS L'AIR INTERIEUR

A + (emisione shumë të ulta)

Vetitë themelore

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +30 °C

i-pandezshëm

I pandezshëm

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 1.5 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 18 - 20 %

pot-life

Pot life: 60 min

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 4 mm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

Veçoritë teknike

Nxehtësia specifike

1 kJ/kgK

Masa vëllimore

1650 kg/m³

Përthitha kapilare

0.48 kg•h^0.5/m²

Rezistenca nga ngjeshja

> 10 N/mm²

Përçueshmëri termike

0.298 W/m*K

Lidhja e aderimit

> 1 N/mm²

Rezistenca nga përkulja

> 3 N/mm²

Përmbajtja totale e ricikluar

2.6 %

Reagimi ndaj zjarrit

A1 _

Moduli elastik

10000 N/mm²

Traspirimi

14 μ

Ngjyrat në dispozicion

- Gri e hapur

Amballazhime dhe përmasa

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

- Qese 25 kg

Vetitë

UNTERSANA is composed of hydraulic lime, botticino, kaolin, calcium caseinate, Vichy salt, tartaric acid and natural fibres. Does not contain cements, resins, solvents, thinners and radioemissive aggregates.

Konsumi

From 4 to 6 kg of UNTERSANA per square metre of surface to be rendered.

Fushat e përdorimit

Anchoring scratch coat (applied by "spraying" or "splashing") for the formation of an adhesive bridge for easy grip of subsequent plasters, dehumidifying, breathable, based on hydraulic lime.

Përgatitja e shtresave

Application surfaces should be clean, free of soiling, crumbling and non-adhering parts, dust, etc., conveniently saturated with water until they reach the condition "saturated with dry surface".

Mënyra e përdorimit

Pour about 2/3 of the mixing water into the mixer, add UNTERSANA and the remaining water; continue to mix until a homogeneous lump-free mixture is obtained. The mixing water should be about 22-25% of the weight of the bag. After mixing is completed wait a few minutes before applying.

"Spray" the product, with plastic fluid consistency, on the application supports, with plastering trowel and brick trowel or with plastering pump. Protect fresh surfaces from direct exposure to sunlight, from the rain and wind, cure the prolonged moist hardening.

Mënyrat e përdorimit

- Makinë suvatimi

- Mallë

- Mistri

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Muratura me gurë

- Muratura me tulla me vrimë

- Muratura të përziera

- Tulla

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

For a proper adhesion of the next plaster, it is appropriate to apply the latter before the complete curing of the rendering UNTERSANA (within 24-36 hours).

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte alternative

Produkte në vitrinë

  • Opus Dry
  • Sanageb
  • Sanawarme