SYNTECH RGS

Ngjitës epoksi për nyje ndërtimi strukturor, aplikohet me furçë

Kodi: SYN.0196

Përbërësit: 2

Pamja: I lëngshëm

Ngjitës epoksi me viskozitet të mesëm për nyje ndërtimi strukturor (konglomerate të reja që ngrihen mbi ndërtimin ekzistues); përzierje me dy përbërës që, pas përzierjes së plotë, duhet të përhapet me furçë ose rul mbi betonin ekzistues, disa minuta para vendosjes së betonit të ri ("i freskët mbi të freskët").

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Lidhja strukturore

EN 1504-4

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Lidhja strukturore

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

material-i-ndezshëm

Material i ndezshëm

pa-tretës

Pa tretës

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.05 (±0.05) kg/dm³

pot-life

Pot life: 80-105 min

raporti-i-përzierjes

Raporti i përzierjes: 100:67 _

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +8 / +35 °C

Veçoritë teknike

Mbetje e thatë

68 %

Ngurtësim në prekje

4-6 h

Ngurtësimi i plotë

7 ditë

Viskoziteti

16000 ±3200 mPa

Ngjyrat në dispozicion

- E tejdukshme

Amballazhime dhe përmasa

- Kanoçe 5 kg [A]

- Kanoçe 1.5 kg [B]

- Kanoçe 10 kg [A]

- Kanoçe 3 kg [B]

- Kit: 1 Kanoçe 5 kg [A] + 1 Kanoçe 1.5 kg [B]

- Kit: 1 Kanoçe 10 kg [A] + 1 Kanoçe 3 kg [B]

Konsumi

Aplikoni nga 0.30 deri 0.70 kg SYNTECH RGS për metër katror të sipërfaqes që do të trajtohet.

Fushat e përdorimit

Krijimi i lidhjeve midis betonit dyshemeve dhe strukturave të reja dhe atyre ekzistuese. Mbyllja dhe mbushja e çarjeve në beton (me një madhësi më të madhe se 1 mm).

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të përgatitura në mënyrë të përshtatshme dhe rezistente: pa pluhura, yndyra, papastërti, pa copëza dhe/ose pjesë të lëvizshme, pa lagështirë në sipërfaqe. Për dyshemetë, për më tepër, mund të jetë e këshillueshme që të zhvishen ose gërryhen.

Mënyra e përdorimit

Shtoni përbërësin B te përbërësi A, duke u kujdesur që të hiqni të gjithë materialin nga paketimi dhe ta përzieni sa më mirë me një miksues me një numër të vogël xhirosh (ose me një vegël të përshtatshme manuale), derisa të merret një përzierje homogjene, gjë që tregohet nga ngjyrë uniforme dhe mungesa e kokrrizave. Përdoreni në sipërfaqe me ndihmën e shpatullave, mistrive etj.
Përhapeni ose "hidheni" në vendin e përcaktuar konglomeratin e krijuar, sipas intervalit të aplikimit të përcaktuar nga kushtet e lidhjes së SYNTECH RGS (përpara se të ngurtësohet).

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Rrul

- Furçë e madhe

Mjetet e pastrimit

- Diluent për rrëshirë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Fibroçimento

- Tulla dhe pllaka

- Nënshtresa çimentoje

- Asfalt

- Faqe shkëmbore

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Mos e aplikoni përzierjen, nëse ka ujë të ndenjur në sipërfaqe; mos e bëni hedhjen e re, nëse produktit i mungojnë kushtet e nevojshme për t'u ngjitur.
Nëse pas aplikimit të tij, SYNTECH RGS ngurtësohet, për fat të keq, para se të vendoset konglomerati i ri, këshillohet që të mos vazhdoni, pasi ka mundësi që të dy trupat të mos lidhen. Në këto raste, këshillohet që të aplikoni një shtresë të re SYNTECH RGS mbi shtresën tashmë të ngurtësuar dhe të vazhdoni punën normalisht (siç përshkruhet më sipër).

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Concrete Repar
  • Opus Dry