SYNTECH PROFIX

Ankorues kimike bikomponent për fiksime të shpejta, prej rrëshire poliestër

Kodi: RNF.0094

Përbërësit: 1

Pamja: Pastë

Pastë bikomponente, me bazë rrëshire poliestër, për realizimin e shpejtë të fiksimeve dhe ankorimeve strukturore të inserteve dhe lidhësve në përgjithësi. Kjo është një rrëshirë me ngurtësim të shpejtë (ngurtësohet vetëm pas 6 minuta në 20 ° C) dhe lejon përdorimin e inserteve metalike vetëm pas 2.5 orësh nga instalimi.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.67 - 1.77 kg/dm³

pot-life

Pot life: 4-20 s

produkt-me-bazë-tretës

Produkt me bazë tretës

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +30 °C

Ngjyrat në dispozicion

- Qelibar

Amballazhime dhe përmasa

- Bi-përzierje fishek 400 cc

- Kuti: 12 x (Bi-përzierje fishek 400 cc)

Vetitë

SYNTECH PROFIX është një sistem i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur që siguron performancë të lartë në aspektin e depërtimit, ngjitjes dhe fuqisë mekanike. Në veçanti, në veprat prej betoni, gurë natyral, tulla të plota dhe me vrima etj., rrëshira SYNTECH PROFIX, duke lejuar sistemet poroze që kufizojnë perforimin, mundëson arritjen e ngarkesave të lejueshme shumë të larta, të rregullueshme dhe të gradueshme përmes ndryshimeve të elementit të fiksimin, thellësinë e ankorimit dhe kështu me radhë.
SYNTECH PROFIX është e paketuar në një fishek të dyfishtë, maja e veçantë e të cilit përzien dy komponentët drejtpërsëdrejti gjatë nxjerrjes, duke aktivizuar menjëherë reagimin e polimerizimit.

Konsumi

Përafërsisht 1.72 kg SYNTECH PROFIX për çdo decimetër kub të volumit që duhet të plotësohet (ndryshueshme sipas kushteve të përdorimit).

Fushat e përdorimit

Mbërthim të lidhësve, shufrave, pllakave, strukturave metalike, gardheve, dritareve, portave, rafteve, shufrave përforcuese, etj., në shtresa mbështetëse të natyrave të ndryshme, me efektivitet të veçantë në prani të betonit, gurëve natyralë, tullave të plota ose me vrima (përmes busullave të gatshme) etj.

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jetë e pastër, pa pjesë të prishura dhe të hequra, pa pluhur etj.

Mënyra e përdorimit

Për përdorim sa më të lehtë të fishekëve SYNTECH PROFIX janë parashikuar aksesorët e
mëposhtëm:
- Pistoletë prej rrëshire në fishek me piston mbajtës
- Busole kapëse (vetëm për muratura dhe blloqe me vrima)
- Majë mikseri për fishekë dykompartmental (majë përziese)
Nxirrni jashtë SYNTECH PROFIX në sasinë që nevojitet në vendin e fiksimit. Vendosni
insertin metalik që do të ankorohen brenda pak sekondave nga nxjerrja. Mos e prekni
insertin për asnjë arsye derisa rrëshira të ngurtësohet.

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

- Pistoletë me dozë të përcaktuar

Mjetet e pastrimit

- Diluent Nitro

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

- Dru

- Fibroçimento

- Tulla

- Shtuf

- Muratura të përziera

- Muratura me tulla me vrimë

- Muratura me gurë

- Nënshtresa çimentoje

- Faqe shkëmbore

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Duhet të saktësohet se edhe pse SYNTECH PROFIX aktualisht përbëhet nga dy komponentë
(dy përbërës), në kokën e kësaj fletë të të dhënave teknike produkti paraqitet si
"monokomponent". Arsyeja është diktuar nga fakti se të dy komponentët e produktit janë të
paketuara po në të njëjtën paketim (një fishek i vetëm dykompartmental), janë të pandashme
mes tyre dhe kanë vetëm një skedë sigurie që i përshkruan që të dyja.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Opus Dry
  • Sanawarme
  • Grout Power