SYNTECH PRIMER EP-W

Primer epoksik me dy përbërës për sipërfaqet prej çimentoje, pa tretës

Kodi: SYN.0360

Përbërësit: 2

Pamja: I lëngshëm

SYNTECH PRIMER EP-W është një rrëshirë epoxy me dy përbërës, pa tretës, që do të përdoret si një abetare për aplikimin e të gjitha cikleve epoksi në sipërfaqet e betonit dhe konglomeratet e çimentos në përgjithësi.SYNTECH PRIMER EP-W është formuluar për të marrë një efekt të lartë të impregnimit, konsolidimit dhe ngjitjes së substratit.Mund të përdoret gjithashtu në sipërfaqe të lagështa.SYNTECH PRIMER EP-W depërton thellësisht edhe në sipërfaqe kompakte, duke konsoliduar në mënyrë efektive substratin.Ajo ka rezistencë të madhe ndaj ujit dhe zgjidhjeve agresive ndërsa lejon kalimin e avullit të ujit.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Lidhja strukturore

EN 1504-4

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Lidhja strukturore

Vetitë themelore

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

raporti-i-përzierjes

Raporti i përzierjes: 100:50 _

pot-life

Pot life: 50 min

pa-tretës

Pa tretës

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +10 / +35 °C

dosage

Dosage: 200 - 300 g/m²

Veçoritë teknike

Ngurtësim në prekje

4 - 6 h

Përcaktimi i materialeve të paqëndrueshme (VOC)

< 500 g/l

Rezistenca nga zjarrit

CLASS F _

Temperatura e vendosjes

-20 / +70 °C

Wear resistance

AR0.5 %

Time before second coat

%

Ngurtësimi i plotë

7 ditë

Përcaktimi i dendësisë

1.05 kg/l

Lidhja e aderimit

> 4 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Qelibar

Amballazhime dhe përmasa

- Kanoçe 3 kg [B]

- Kanoçe 6 kg [A]

- Kit: 1 Kanoçe 6 kg [A] + 1 Kanoçe 3 kg [B]

- Kit: 1 Kovë 10 kg [A] + 1 Kovë 5 kg [B]

- Kovë 10 kg [A]

- Kovë 5 kg [B]

Konsumi

Nga 150 deri në 200 gr për metër katror, çdo shtresë, në varësi të porozitetit dhe parregullsive të sipërfaqes.

Fushat e përdorimit

Promovues adezioni për veshje epoksi, poliuretani dhe polureik, promotor i aderimit për substrate poroze dhe të përkeqësuar, agjent konsolidues për çimento dhe beton.

Përgatitja e shtresave

Mbështetja mbi të cilën do të vendoset sistemi epoksid, poliuretani ose metakrilik duhet të jetë i përshtatshëm për të përballuar sforcimet që vijnë nga përdorimi i synuar, si ngarkesat statike ose dinamike, goditjet, zgjerimi termo-higrometrik, dridhjet etj. Për sa i përket karakteristikave të nënshtresës (lagështia maksimale, kohezioni, klasa e forcës, rrafshimi, etj.) dhe përgatitjen e sipërfaqes që do të akomodojë sistemin e rrëshirës, ​​ne rekomandojmë kërkesat e përcaktuara në kapitullin 5 të standardit UNI 10966 (" SISTEMET RREZINË PËR SIPËRFAQE HORIZONTALE DHE VERTIKALE - UDHËZIME PËR DIZAJNIM DHE APLIKIM "). Në çdo rast, pastroni me kujdes dhe pastroni sipërfaqet, duke hequr çdo lloj papastërtie, mbetje boje ose pjesë jokoherente. Lagështia e suportit duhet të jetë <= 4%. Vlerësoni llojin më të përshtatshëm të përgatitjes mekanike (përthyerje me goditje, pastrim me rërë, larje hidro, etj.). Sipërfaqet gjithashtu duhet të jenë pa ndërprerje, dhe mundësisht të niveluara dhe të rregulluara me produkte nga linja FLOOR ose linja REPAR ose të lyera me SYNTECH AS 21. Në rast të pranisë (madje edhe të dyshuar) të lagështisë që rrjedh nga ngritja e kapilarëve nga nënshtresa , rekomandohet të aplikoni paraprakisht rrëshirën epokside SYNTECH PAVIDAMP për "fundet e lagura". Dyshemetë me pllaka, ose dyshemetë e mbuluara me rrëshirë para-ekzistuese, duhet t'i nënshtrohen ashpërsimit mekanik të kryer me thikë, frezim, goditje me çekan, etj., deri në eliminimin e plotë të kores së papërshkueshme nga uji dhe errësimin e sipërfaqeve. Hiqni pluhurin pas gërryerjes.

Mënyra e përdorimit

Përzieni të dy përbërësit secila në enën e tyre përpara se të përzieni.Derdhni përbërësin B në përbërësin A dhe përzieni për 3 deri në 5 minuta me një stërvitje të mikserit me shpejtësi të ulët, derisa përzierja të homogjenizohet plotësisht.Pasi të jetë tharë plotësisht SYNTECH PRIMER EP-W, veshja mbrojtëse mund të aplikohet.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Rrul

Mjetet e pastrimit

- Diluent për rrëshirë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Gurë natyrorë dhe porfiret

- Muratura me tulla me vrimë

- Nënshtresa çimentoje

- Tulla dhe pllaka

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Pro Seal
  • Sanageb
  • Osmocem