SYNTECH POLIUREA PRIMER – PUR

Single-component polyurethane primer specifically for bituminous sheaths

Kodi: SYN.0318

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

SYNTECH POLIUREA PRIMER-PUR is a single-component polyurethane primer with a base of low viscosity solvent, polyurethane resins and special isocyanates that, once applied, form an elastic film that adheres to the substrate. The processing times of this product range from 90 to 120 minutes, based on the percentage of ambient humidity.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 6 muaj

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.025 - 1.028 g/cm³

pot-life

Pot life: >9 h

produkt-me-bazë-tretës

Produkt me bazë tretës

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

Veçoritë teknike

Maximum humidity of the support

5 %

Mbetje e thatë

70 %

Ngjitje në beton (prova për prerjen)

>1.5 MPa

Ngurtësim në prekje

90 - 120 min

Viskoziteti

300 - 600 mPas

Ngjyrat në dispozicion

- Transparent / Neutral

Amballazhime dhe përmasa

- Kanoçe 20 kg

Konsumi

From 80 to 120 grams of SYNTECH POLIUREA PRIMER-PUR per square metre of surface to be treated.

Fushat e përdorimit

SYNTECH POLIUREA PRIMER-PUR offers a support for coatings and waterproofing in general. Intermediate adhesion promoter for two-time applications of polyureas, elastomeric products, etc.

Përgatitja e shtresave

The surface of the substrate must be dry, properly cleaned, free from any debris and friable or detached parts. All substrates must have a degree of humidity not greater than 5%. The surface temperature during application must be at least +5° C above dew point. If necessary, depending on the surface, the following interventions are recommended:
Bush-hammering
Milling
Sandblasting
Shot Blasting
Water-blasting
Hydro-jet Cleaning
Any contamination (water, dirt, dust, etc.) will have to be carefully removed before coating.

Mënyra e përdorimit

Mix the product with mechanical stirrer, being sure that the least possible amount of air is incorporated. Prevent the product from coming into contact with air or moisture. When the substrate is ready, apply SYNTECH POLIUREA PRIMER-PUR in the amount needed. Pay attention to the presence of condensate. In certain cases, whilst the product is still wet, complete a dusting of 0.5–0.8 quartz.

Mënyrat e përdorimit

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

- Brushë

- Rrul

Mjetet e pastrimit

- Diluent për rrëshirë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Fibroçimento

- Tulla dhe pllaka

- Membrane bituminoze

- Nënshtresa çimentoje

- Gurë natyrorë dhe porfiret

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Opus Dry
  • Sanageb
  • Sanawarme