SYNTECH POLIUREA PRIMER – EPOXY

Aparat epoxy me dy përbërës për sipërfaqet e çimentos, mermer dhe dru

Kodi: SYN.0309

Përbërësit: 2

Pamja: Lëng i trashë + I lëngshëm

SYNTECH POLIUREA PRIMER - EPOXY është një abetare me dy përbërës të bazuar në resina epokside të modifikuara dhe forcues të veçantë, pa tretës.Formuluar posaçërisht për të siguruar kompromisin e duhur midis ngopjes dhe kullimit të mbështetjes, të cilën, pasi të aplikohet, formon një shtresë të mirë të lidhur.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

dosage

Dosage: 350-700 g/m²

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 6 muaj

pa-tretës

Pa tretës

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.3 - 1.5 (A+B) g/cm³

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

Veçoritë teknike

Ngjitje në beton (prova për prerjen)

>1.5 MPa

Ngurtësim me prekje

100 - 200 min

Ngurtësim në prekje

>4 h

Ngurtësimi i plotë

7 ditë

Tërheqja deri në këputje

4 %

Viskoziteti

150 - 400 (A) / 2000 - 4000 (B) mPas

Ngjyrat në dispozicion

- Milky white

Amballazhime dhe përmasa

- Kanoçe 20 kg [A]

- Kavanoz 4 kg [B]

- Kit: 1 Kanoçe 20 kg [A] + 1 Kavanoz 4 kg [B]

Konsumi

Nga 350 deri 700 gr për çdo metër katror, bazuar në ndërhyrjen e kryer në mbështetje (bush-hammering, shot peening, etj.), Poroziteti i vetë mbështetjes dhe inkorporimi ose jo i rërës kuarc në madhësinë dhe sasinë e grimcave proporcionale me ndërhyrjen për t'u realizuar.

Fushat e përdorimit

Promovues adezioni për veshje epoksi, poliuretani dhe polureik, promotor i aderimit për substrate poroze dhe të përkeqësuar, agjent konsolidues për çimento dhe beton.

Përgatitja e shtresave

Është e domosdoshme që sipërfaqja e mbështetjes të jetë e thatë, e pastruar mirë, e lirë nga çdo detrus dhe pa pjesë të prishura ose të shkëputura.Çdo mbështetje duhet të ketë një nivel lagështimi që nuk tejkalon 5%.
Nëse është e nevojshme, bazuar në mbështetjen, ne rekomandojmë ndërhyrjet e mëposhtme:
bushhammering
Bluarje
Sandblasting
Palinaturë
Sandblasting
Hidrolarje
Çdo ndotje (ujë, papastërti, pluhur, etj.) Duhet të hiqet me kujdes para se të ripërpunohet.

Mënyra e përdorimit

Përzierje me kujdes përbërësin A për të lejuar homogjenizimin e duhur të ngarkesave të pranishme; pastaj kombinoni atë me përbërësin B në një enë të përshtatshme dhe të madhe.Pastaj përzierje përbërjen me një miksues mekanik me shpejtësi të ulët derisa të merret një përzierje homogjene.
Kur mbështetja është e gatshme, përdorni SYNTECH POLIUREA PRIMER - EPOXY duke përdorur rollers, brushes ose spatulas duke u përpjekur për të marrë një film të thatë.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Rrul

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Diluent për rrëshirë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Kartonxhez

- Dru

- Fibroçimento

- Shtuf

- Muratura me gurë

- Tulla dhe pllaka

- Nënshtresa çimentoje

- Faqe shkëmbore

- Gurë natyrorë dhe porfiret

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Shmangni kontaktin me lëkurën dhe mukozën.Përdorni mbrojtje të përshtatshme, në veçanti, një maskë dhe doreza.Mos e thithni produktin dhe nëse është e mundur, ventiloni zonat e punës.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech H.A.G.
  • Pro Seal
  • Sanageb