SYNTECH POLIUREA PRIMER – EPOXY METAL

Primer epoxy me dy përbërës specifikë për sipërfaqet metalike

Kodi: SYN.0312

Përbërësit: 2

Pamja: I lëngshëm

MBUSHËSI SYNTECH POLIUREA PRIMER – METAL EPOKSI është një mbushës me dy përbërës i bazuar në rrëshira epoksi pa tretës të përdorur si promovues adesiv, ngjitës sipërfaqësor për beton, që do të aplikohet si një substrat për punimet me poliuret në sipërfaqet metalike dhe veshjet epoksi dhe poliuretani.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

dosage

Dosage: 150 - 200 g/m²

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.1 (A) / 1.0 (B) ± 0.1 g/cm³

raporti-i-përzierjes

Raporti i përzierjes: 2:1 (in peso) _

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

Veçoritë teknike

Ngurtësim me prekje

270 min

Ngurtësim në prekje

>4 h

Ngurtësimi i plotë

7 ditë

Time before second coat

max 10 h

Ngjyrat në dispozicion

- Transparent / Neutral

Amballazhime dhe përmasa

- Kanoçe 10 kg [A]

- Kanoçe 5 kg [B]

- Kit: 1 Kanoçe 10 kg [A] + 1 Kanoçe 5 kg [B]

Konsumi

Përafërsisht 0.20 kg SYNTECH POLIUREA PRIMER – EPOXY METAL për çdo metër katror të sipërfaqes që do të trajtohet.

Fushat e përdorimit

Promovues ngjitës, ngjitës sipërfaqësor për beton, që do të aplikohet si një substrate për punimet e poliureteve në sipërfaqet metalike dhe veshje epoxy dhe poliuretani.

Përgatitja e shtresave

Aplikimi duhet të bëhet në një sipërfaqe të thatë dhe të pastruar nga yndyrat; substrati nuk duhet të ketë pjesë të mprehta ose të shkëputura dhe me një shkallë të lagështirës që nuk duhet të kalojë 5%.
Përgatitja e fondit mund të kërkojë disa lloje të veprimit mekanik:Lustrim,
bush-hammering, palinaturë, hidrolarje.Veprime të tjera mekanike që mund ta bëjnë aplikimin të përshtatshëm.

Mënyra e përdorimit

Komponentët individualë duhet të jenë të përziera me kujdes derisa të merret një masë homogjene.Materiali mund të aplikohet me rul, furçë ose me sprucim me anë të makinave speciale pa ajër, madje edhe në dy duar.Temperatura e aplikimit duhet të jetë gjithmonë së paku 3 ° C më e lartë se temperatura e pikës së vesës.Temperatura minimale e aplikimit +5 ° C, temperatura maksimale +35 ° C.

Mënyrat e përdorimit

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

- Brushë

- Rrul

Mjetet e pastrimit

- Diluent për rrëshirë

Shtresat e lejuara

- Sipërfaqet metalike

- i pandryshkshëm

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Shmangni kontaktin me lëkurën dhe mukozën.Përdorni mbrojtje të përshtatshme, në veçanti, një maskë dhe doreza.Mos thithni nga avujt që rrjedhin nga përpunimi i produktit dhe nëse është e mundur, ventiloni zonat e punës.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Pro Seal
  • Osmocem
  • Concrete Repar