SYNTECH POLIFLEX PP

Kodi: SYN.0031

Përbërësit: 2

Pamja: I lëngshëm

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pot-life

Pot life: 60 min

produkt-me-bazë-tretës

Produkt me bazë tretës

raporti-i-përzierjes

Raporti i përzierjes: 3:1 _

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +10 / +35 °C

Veçoritë teknike

0.3 mm

~ 1.5 kg/l

Koefiçienti i përshkueshmërisë

0.004

Mbetje e thatë

67 %

Ngjitje në beton (tërheqje të drejtpërdrejtë)

4.5 MPa

Përshkueshmëria e avullit të ujit

1.7 m

Përshkueshmëria e CO2

> 260 m

Reagimi ndaj zjarrit

Euroclass E _

Thermal compatibility

4.5 MPa

Time before second coat

max 24 h

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 7.5 kg [A]

- Kovë 2.5 kg [B]

- Kit: 1 Kovë 7.5 kg [A] + 1 Kovë 2.5 kg [B]

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Rrul

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Diluent Nitro

Shtresat e lejuara

- Beton

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Readymesh
  • Osmocem