SYNTECH IC 55

Rrëshirë epokside për përforcimin e strukturave të ndërtimit

Kodi: SYN.0191

Përbërësit: 2

Pamja: I lëngshëm

Ngjitës i pastër epoksik, me dy përbërës, me viskozitet të ulët, pa ngarkesa dhe tretës, përdoret veçanërisht për përforcim strukturor në injeksione me performancë të lartë në mure të prishura, beton të degraduar, mbetje industriale të shkatërruara dhe dysheme, suva dhe llaçe të plasaritura etj. E përkryer për fiksimin e shufrave, pirgjeve dhe nyjeve. Gjithashtu përdoret për përforcimin në thellësi të materialeve prej druri dhe llojeve të tjera të materialeve poroze, duke e shpërhapur me furçë ose me rrul.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Përforcimi i çelikut për ankorim

EN 1504-6

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Përforcimi i çelikut për ankorim

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.08 kg/dm³

pot-life

Pot life: 25 min

puthitja-me-mbështetësin

Puthitja me mbështetësin: ≥3 N/mm²

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +8 / +35 °C

Veçoritë teknike

Ngurtësim në prekje

6-8 h

Ngurtësimi i plotë

7 ditë

Raporti i katalizatorit

A : B = 100 : 50 %

Rezistenca nga ngjeshja

100 N/mm²

Temperatura e vendosjes

-20/+60 °C

Tërheqja deri në këputje

12 %

Ngjyrat në dispozicion

- Transparent tending pale yellow

Amballazhime dhe përmasa

- Kanoçe 1 kg [A]

- Kanoçe 0.5 kg [B]

- Kit: 1 Kanoçe 1 kg [A] + 1 Kanoçe 0.5 kg [B]

- Kanoçe 5 kg [A]

- Kanoçe 2.5 kg [B]

- Kit: 1 Kanoçe 5 kg [A] + 1 Kanoçe 2.5 kg [B]

Konsumi

Përafërsisht 1.1 kg SYNTECH IC 55 për çdo decimetër kub të volumit që duhet të plotësohet.

Fushat e përdorimit

Përforcimi dhe mbushja me injeksion e të çarave në beton, gurë, tulla, punime të përziera etj. Vendosja, lidhja dhe fiksiimi i mjeteve lidhëse, pllakave etj. Përforcimi strukturor dhe ristrukturim me vëllim të vogël në përgjithësi(vetëm horizontal). Përforcimi i materialeve ndërtimore poroze, si druri, guri natyror, tulla etj.

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse ku aplikohet duhet të jenë të staxhionuara dhe të thata (lagështia e mbetur e matur në një thellësi prej 4 cm, nuk duhet të jetë më e madhe se 8%), pa pluhur, yndyra, ndotje, copëza dhe pjesë që nuk ngjiten.

Mënyra e përdorimit

Sigurohuni që mjedisi të jetë i ventiluar mirë dhe vishni pajisjet mbrojtëse personale të përmendura në fletën e të dhënave të sigurisë. Shtoni përbërësin B te përbërësi A, duke u kujdesur që të hiqni të gjithë materialin nga paketimi dhe ta përzieni sa më mirë me një miksues me një numër të vogël xhirosh (ose me një vegël të përshtatshme manuale), derisa të merret një përzierje homogjene, gjë që tregohet nga ngjyrë uniforme dhe mungesa e kokrrizave. Përdoreni në sipërfaqe me ndihmën e shpatullave, mistrive etj.

Përdorni produktin menjëherë pas përzierjes dhe përzieni vetëm sasinë e produktit që doni ta përdorni menjëherë SYNTECH IC 55 është një produkt i krijuar me rrëshirë të rrjedhshme epokside. Mund të shkaktojë ndryshime në ngjyrën e produktit në të cilin është aplikuar, si druri, ashtu edhe në materiale guri. Për këtë arsye rekomandohet kryerja e testeve paraprake.

Mënyrat e përdorimit

- Rrjedhje

- Injeksion

- Brushë

- Rrul

Mjetet e pastrimit

- Diluent për rrëshirë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Dru

- Tulla

- Shtuf

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

- Nënshtresa çimentoje

- Faqe shkëmbore

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanageb
  • Sanawarme
  • Syntech H.A.G.