SYNTECH HAG POMPA AZ-PT/B

Pompë manuale me presion 40

Kodi: SYN.0190

Përbërësit: 1

Pamja: Pajisje mekanike

Pompë manuale me një pistë, me vetëmbushje, me një përdorim, për të injektuar rrëshirën e poliuretanit dhe lëngje epoksi. Presioni maksimal i pompës është 40 bar. Shkalla e rrjedhjes është 1 litër në 55 cikle.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

Ngjyrat në dispozicion

- E zezë

Amballazhime dhe përmasa

- Të hapura 1 copë

Vetitë

SYNTECH HAG POMPA AZ-PT/B ka nje madhësi prej 65 x 110 cm dhe është e pajisur me një stendë të zgjatur teleskopike, për të rregulluar lartësinë sipas nevojave specifike të punonjësit që e përdor atë. Lartësia nga toka varion nga 85 cm deri në 125 cm.

Konsumi

Produkti të blihet sipas nevojës.

Fushat e përdorimit

Për injeksione në mure të rrëshirave të poliuretanit hidro-shtrëngues për ndalimin e depërtimit të ujit dhe / ose për rrëshirën e rrjedhshme epokside për përforcim të mureve.

Përgatitja e shtresave

Instaloni injektuesit e SYNTECH HAG INIETTORE 120 ose SYNTECH HAG INIETTORE 170 siç specifikohet në fletët përkatëse të të dhënave..

Mënyra e përdorimit

Lidhni zorrën me presion të lartë me pompën tek injektori i posaçëm, i cili është vendosur në mënyrë të përshtatshme në muraturë. Zhyteni tubin thithës që furnizon pompën (tub plastik të përforcuar) në kontejner (kovë, shishe, etj.), që përmbajnë rrëshirë për t'u injektuar. Futeni tubin e lehtësimit të presionit (tub plastik transparent) në të njëjtën enë. Filloni operacionet e injektimit duke pompuar rrëshirën në injektorët nëpërmjet përdorimit të levës së pompës.
Gjatë ngopjes së zgavrës ku duhet të bëhet injektimi, presioni i lëngut të injektuar duhet të jetë i tillë që të pengojë funksionimin e levës; në atë moment do të jetë e nevojshme që avash-avash të lehtësohet tërësisht presioni duke lëvizur çelësin e ndezjes. Shkëputni tubin nga injektori i përdorur dhe lidheni atë me një injektor të ri. Përsëriteni procedurën për çdo injektues.
Në fund të çdo injeksioni dhe para ruajtjes së pompës në magazinë, rekomandohet patjetër të pastrohet tërësisht duke qarkulluar hollues Nitro për disa minuta, dhe më pas duke qarkulluar pastruesin vajor të posaçëm SYNTECH HAG CLEANER.

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

- Injeksion

Mjetet e pastrimit

- Diluent Nitro

Shtresat e lejuara

- Beton

- Tulla

- Shtuf

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Mos e shkëputni tubin ende nën presion nga injektori i përdorur, përpara se mbarojë
plotësisht presionin! Pompa mund të arrijë presin 40 bar, dhe kështu ka një rrezik serioz
për t'u lënduar, nëse presioni nuk është lehtësuar paraprakisht, siç u përshkrua.
Mospastrimi i pompës sipas masave të përshkruara më lart, mund të shkaktojë bllokimin
total të qarkut hidraulik të pompës, duke e bërë atë përkohësisht të papërdorshme,
derisa të pastrohet mirë dhe plotësisht. Gjithashtu, mund të jetë i nevojshëm zëvendësimi
i plotë ose i pjesshëm i valvulave (o-ring).

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech Poliurea
  • Pro Seal
  • Floortech Prerit