SYNTECH HAG INIETTORE

Injektorë për çelik dhe gomë, me "kokë të sheshtë", për injeksione mure

Kodi: SYN.0189

Përbërësit: 1

Pamja: Pajisje mekanike

Injektor gome dhe çeliku në korrespondencë të dëmtimeve, çarjeve, hapësirave zvarritëse, nyjeve, zgavrave, etj. që të hidroizolohen, përmes përdorimit të rrëshirës hidrozgjeruese të poliuretanit SYNTECH HAG ECO dhe SYNTECH HAG FLEX, specifike për ndalimin e menjëhershëm të futjes së ujit. E pajisur me një "kokë të sheshtë" me valvulë pa kthim, do të përdoret në lidhje me SYNTECH HAG CONNECTOR. E disponueshme në dy madhësi të ndryshme: SYNTECH HAG INIETTORE 120 = 120x13 mm; SYNTECH HAG INIETTORE 170 = 170x16 mm.

Linee di appartenenza

Ngjyrat në dispozicion

- Çelik

Amballazhime dhe përmasa

- Të hapura 120 mm

- Të hapura 170 mm

Vetitë

Bllokon depërtimin e ujit me presion në ndërtesa, nëpërmjet injektimit në shënjestër të rrëshirave poliuretanike hidroekspansive ose të rrëshirave epokside fluide (SYNTECH IC 55).

Konsumi

Produkti për të blerë sipas nevojës (rreth 4 copë për metër në çarje të rregullta).

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të pastra dhe pa ndotje, copëza dhe pjesëza që nuk ngjiten, pluhur, myshk, myk etj.
Hapini vrimat në pikat e paracaktuara për injektim. Vrimat e injektimit së pari do të bëhen me një trapan, me të cilën duhet të arrihet thellësia e kërkuar brenda murit. Më pas, vetëm për 10 cm që janë më afër sipërfaqes, vrimë do të vijohet të hapet me një trapan më i madh për të bërë vend që të futet maja e gomës të injektorit.

Mënyra e përdorimit

Futni SYNTECH H.A.G. INIETTORE në vrimat e synuara. Vidhosni pjesën e fundit të injektorit me një çelës të përshtatshëm. Vidhosja e injektorit do të ngjeshë gomën e vendosur në majë të saj, duke e bërë atë të fryhet dhe duke krijuar kështu vulën e kërkuar mekanike dhe hidraulike. Në këtë pikë, injektori është i gatshëm të përdoret.

Sigurohuni që injektorët të vendosen mirë aty ku do të përdoren. Duke pasur parasysh
presionin e lartë me të cilin injekton pompa, në rast të mospozicionimit të qëndrueshëm dhe të saktë, ekziston një rrezik real që përbërja të mund të dalë me shpejtësi të lartë jashtë vendit të përcaktuar ( duke rrezikuar të lëndojë punonjësit!).
Studioni me kujdes pozicionimin e injektorëve, kur bëhet fjalë për shkëputje të mureve.
Pozicionimi i keq, shumë i afërt me hendekun që duhet mbushur, nën presionin e pompës mund të shkaktojë thyerjen e vetë bazamentit.

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

- Trapan

Mjetet e pastrimit

- Diluent Nitro

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

- Tulla

- Shtuf

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

- Faqe shkëmbore

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech H.A.G.
  • Grout Power
  • Protech Balcony