SYNTECH FIX EP

Kodi: RNF.0379

Përbërësit: 1

Pamja: Pastë

SYNTECH FIX EP është një adesiv me dy përbërës i bazuar në rrëshira epokside të certifikuara ETAG 001, me kapacitet ngjitës shumë të lartë dhe rezistencë ndaj stresit që rezulton nga ngarkesa të larta, dhe zhvillim të shpejtë të forcës mekanike; i përshtatshëm për ankorimin dhe fiksimin strukturor të shufrave dhe elementëve metalikë në sipërfaqe betoni, materiale guri, tulla, dru dhe materiale ndërtimi në përgjithësi. SYNTECH FIX EP mund të përdoret gjithashtu si agjent izolues midis materialeve të natyrës së ndryshme.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

ETAG 001 Part 5 OPTION 1

ETAG 001 Part 5 OPTION 1

ETAG 001 Part 5 OPTION 1

ETAG 001 TR 023

ETAG 001 TR 023

ETAG 001 TR 023

ETAG 001 Annex E

ETAG 001 Annex E

ETAG 001 Annex E

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 24 muaj

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

Veçoritë teknike

Resistant to chemical agents

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Bi-përzierje fishek 470 ml

- Kuti: 12 x (Bi-përzierje fishek 470 ml)

Mënyrat e përdorimit

- Pistoletë me dozë të përcaktuar

Mjetet e pastrimit

- Diluent Nitro

Shtresat e lejuara

- Beton

- Dru

- Nënshtresa çimentoje

- i pandryshkshëm

- Tulla

- Gurë natyrorë

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Osmocem
  • Sanageb
  • Protech Balcony