SYNTECH AS 21

Stuko epokside tiksotropike, për riparime, fiksime dhe pllaka betoni

Kodi: SYN.0328

Përbërësit: 2

Pamja: Pastë

Stuko ngjitëse epokside biokomponent, me qëndrueshmëri të butë, tiksotropik, e lehtë për t'u përhapur (ngjitës i lakueshëm), përdoret për fiksimin e lidhësve të çelikut, mbylljen hermetike të vrimave të betonit, lidhjen e pllakave të çelikut me pllakat e betonit, për rindërtimin e kokave të drurit, riparimin e plasaritjeve, rindërtimin e formave gjeometrive të prishura, fiksimin e injektorëve, rindërtimin e nyjeve në dyshemetë prej betoni etj.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Lidhja strukturore

EN 1504-4

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Lidhja strukturore

Produkt rezistent ndaj kimikateve

CHEMICAL RESISTANT

Produkt rezistent ndaj kimikateve

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.6 kg/l

pot-life

Pot life: 30 min

raporti-i-përzierjes

Raporti i përzierjes: 1:1 _

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +8 / +35 °C

Veçoritë teknike

Ngjitja në ELASTOTEX 250 COMBI (tërheqje e drejtpërdrejtë)

> 8 MPa

Ngjitja në PVC (tërheqje e drejtpërdrejtë)

> 7 MPa

Ngjitje në beton (tërheqje të drejtpërdrejtë)

> 3 MPa

Ngurtësimi i plotë

7 ditë

Rezistenca nga ngjeshja

55 MPa

Rezistenca nga zjarrit

B-s1. d0 _

Shear strength

16.1 MPa

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Kit: 1 Kavanoz 1 kg [A] + 1 Kavanoz 1 kg [B]

- Kit: 1 Kanoçe 5 kg [A] + 1 Kanoçe 5 kg [B]

Vetitë

Falë qëndrueshmërisë së tij të butë dhe tixotropike, SYNTECH AS 21 ka një përhapje të shkëlqyeshme dhe është lehtësisht i zbatueshëm edhe në materiale me pak ose aspak poroz, duke e bërë atë ngjitësin optimal për bashkimin e të gjitha shiritave elastikë të linjës sonë ELASTOTEX, përfshirë shiritin elasticitet dhe rezistencë të lartë ELASTOTEX 250 COMBI, i përbërë nga një shtresë elastomerike speciale në Hypalon. Ngjitje e shkëlqyeshme edhe në PVC dhe materiale plastike.

Konsumi

Përafërsisht 1.6 kg SYNTECH AS 21 për secilin decimetër kub të volumit që do të grouted.

Fushat e përdorimit

Përdoret për përforcime strukturale të elementeve (trarëve, shtyllave, etj.), duke i lidhur fletët e çelikut me betonin. Rindërtimi i nyjeve në dysheme prej betoni. Lidhje të ngurtë strukturore (pllakë betoni) të elementeve të parafabrikuara dhe të artikujve me materiale të ndryshme ndërtimi, si: beton, çelik, qelq, dru, mermer, pllaka, gurë etj. Fiksimin dhe ngjitjen e shufrave lidhëse etj. Lidhjen e shiritave elastikë për hidroizolimin e nyjeve, ELASTOTEX. Rindërtimi i krerëve prej druri, riparimi i plasaritjeve, rindërtimi i gjeometrive të munguara në mbështetëse të ndryshme.

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të përgatitura në mënyrë të përshtatshme dhe rezistente: pa pluhura, yndyra, papastërti, pa copëza dhe/ose pjesë të lëvizshme, pa lagështirë në sipërfaqe. Për dyshemetë, për më tepër, mund të jetë e këshillueshme që të zhvishen ose gërryhen. Elementet metalike duhet të bluhen, aq sa të kthehen në "metal pothuajse të bardhë".

Mënyra e përdorimit

Sigurohuni që mjedisi të jetë i ventiluar mirë dhe vishni pajisjet mbrojtëse personale të përmendura në fletën e të dhënave të sigurisë. Shtoni përbërësin B te përbërësi A, duke u kujdesur që të hiqni të gjithë materialin nga paketimi dhe ta përzieni sa më mirë me një miksues me një numër të vogël xhirosh (ose me një vegël të përshtatshme manuale), derisa të merret një përzierje homogjene, gjë që tregohet nga ngjyra uniforme dhe mungesa e kokrrizave. Përdoreni në sipërfaqe me ndihmën e shpatullave, mistrive etj. Përdoreni produktin brenda afatit të rekomanduar nga data e hapjes së produktit.
Mos e përdorni në ditë me shi; mos e përdorni në sipërfaqe të lagështa ose të lagura; mos e përdorni në sipërfaqe të pluhurosura; përdoreni produktin menjëherë pas përzierjes.

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Diluent për rrëshirë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

- Dru

- Nënshtresa çimentoje

- Faqe shkëmbore

- i pandryshkshëm

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech H.A.G.
  • Osmocem
  • Floortech Prerit