STUCCO BALCONY

Stuku çimentoje me bikomponent papërshkueshme dhe me veti të larta ngjitëse

Kodi: CSX.0184

Përbërësit: 2

Pamja: Pluhur + I lëngshëm

Stuko e imët me dy përbërës, e çimentuar me një qëndrueshmëri të lëngshme plastike, për ngjitjen e bashkimeve të zbuluara dhe për mbushjen dhe stilimin e çarjeve statike, mikro dhe makro-zgavrat, etj. midis pllakave që përbëjnë dyshemenë, para se të aplikoni PROTECH BALCONY në ndërhyrje hidroizoluese transparente pa film në tarraca dhe ballkone.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.35 mm

pot-life

Pot life: 15 - 20 min

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 6 mm

Veçoritë teknike

Ngurtësimi i plotë

180 min

Përthitha kapilare

0.10 kg•h^0.5/m²

Raporti i përzierjes së përbërësve

4:1 _

Ngjyrat në dispozicion

- Gri e hapur

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 4 kg [A]

- Shishe 1 kg [B]

- Kit: 1 Kovë 4 kg [A] + 1 Shishe 1 kg [B]

- Kovë e vogël 0.8 kg [A]

- Kovë e vogël 0.2 kg [B]

- Kit: 1 Kovë e vogël 0.8 kg [A] + 1 Kovë e vogël 0.2 kg [B]

Konsumi

Përafërsisht 1.75 kg STUCCO BALCONY për secilin decimetër kub të volumit që do të grouted.

Fushat e përdorimit

Stuko e veçantë për përgatitjen paraprake të shtresave mbështetëse (fugave të hapura, çarje të vogla apo të mëdha, plasaritje) për aplikimin më pas të PROTECH BALCONY në tarraca dhe ballkone.

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të pastra, pa pluhur, pisllëqe, pjesë të dëmtuara që lëvizin etj., të ngopura mjaftueshëm me ujë deri sa të arrihet gjendja "e ngopur me sipërfaqe të thatë".

Mënyra e përdorimit

Bashkoni me përbërësin A sasinë e përbërësit B të nevojshme për të përftuar konsistencën e dëshiruar; përziejeni mirë deri sa të përftohet një masë homogjene, pa toptha. Hidheni duke përdorur një shpatull një copë sfungjeri të lagur apo thjesht gishtat e dorës (vishni një dorëzë gome).
Konsistenca mund të korrigjohet aty ku nevojitet, duke shtuar sasi të moderuara uji masës së
gatshme.
Në rastet e suvatimeve me ngjyrë, është e këshillueshme të përzihen dy përbërësit me sasi të
vogla të pigmenteve të ngjyrosura që mund të blihen në çdo dyqan bojrash.

Mënyrat e përdorimit

- Shpatull

- Aplikim manual

- Mallë sfungjer

- Sfungjer

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Tulla dhe pllaka

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Mos e aplikoni në prani të rrezatimit të drejtëpërdrejtë. Kujdesuni ta mbroni nga vendosja në vende me lagështirë të faqeve të ekspozuara.
Duke pasur parasysh ngjitshmërinë dhe tharjen e shpejtë të produktit, këshillohet të lahen me sfungjer të lagur menjëherë pas aplikimit, pjesët e tepërta të stukimit (anësoret e cepave) për të shmangur veprimet e mërzitshme të pastrimit përfundimtar.
Në ndërhyrjet e hidroizolimit të tejdukshëm jo filmik të tarracave dhe ballkoneve, STUCCO BALCONY duhet të aplikohet vetëm për të ndrequr vijueshmërinë e stukimeve të prishura, të plasaritura ose aty ku mungojnë. Për këtë arsye konsumi ndryshon jashtëzakonisht nga rasti në rast, sipas vëllimit të saktë që do të mbushet dhe riparohet.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Readymesh
  • Concrete Repar
  • Syntech H.A.G.