STABILWET

Water repellent, revitalising primer for road in stabilised earth

Kodi: CSX.0281

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

STABILWET is an aqueous dispersion of polysiloxane, ideal to provide treated surfaces with water repellent and revitalising characteristics through low pressure spraying.

VINI RE
STABILWET è prodotto in esclusiva per TERRA SOLIDA
Promotec Srl - Via Malignani, 33 – 33080 - Fiume Veneto (Pordenone)
Tel. +39 0434 954014 – Email: info@terrasolida.it – Web site: www.terrasolida.it

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

i-pandezshëm

I pandezshëm

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 25 kg

Vetitë

STABILWET revitalises (regenerates the original colour) of the surface treated by simultaneously creating an efficient and long-lasting pearly, water repellent effect.
The benefits obtainable using STABILWET are:
- revitalisation of the treated surface
- waterproofing against water vapour and carbon dioxide
- low water absorption
- reduced surface dirt
- good pearly effect and efficient surface self-cleaning

Fushat e përdorimit

Treatment to revitalise and waterproof road in stabilised earth.

Përgatitja e shtresave

The application supports should be clean and dry; where necessary, you should remove mould, algae and lichens on the surfaces, by applying CONSILEX ANTIMUFFA CLEANER (mould remover).

Mënyra e përdorimit

"The application must take place by spraying, at low pressure (maximum 0.5 bar) or using a roller or long bristle brush.
Based on the extreme diversity of the application supports, it is always advisable to carry out preliminary tests to determine the level and validity of the treatment obtainable, the actual absorption of the product, etc."

Mënyrat e përdorimit

- Ngopje

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

- Brushë

- Rrul

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Tulla

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

- Faqe shkëmbore

- Gurë natyrorë dhe porfiret

- Rrugët dhe asfaltimi në tokë të stabilizuar

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Shpërndarësi Ekskluziv

STABILWET è prodotto in esclusiva per Terra Solida

Dokumente bashkëngjitur

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Protech Balcony
  • Pro Seal