STABILCURE

Curing adjuvant for natural roads in stabilized earth

Kodi: FLR.0288

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

STABILCURE is an curing adjuvant in water dispersion specific for the surface treatment of roads and paving in stabilized earth.

VINI RE
STABILCURE è prodotto in esclusiva per TERRA SOLIDA
Promotec Srl - Via Malignani, 33 – 33080 - Fiume Veneto (Pordenone)
Tel. +39 0434 954014 – Email: info@terrasolida.it – Web site: www.terrasolida.it

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.12 kg/dm³

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Bidon 25 kg

Vetitë

Curing adjuvant, anti-evaporating, consolidating agent based on special acrylic resins in water dispersion; it is applied by spraying, on the surfaces of roads and paving in stabilized earth that have just been completed.It reduces the sudden loss of the mixing water by evaporation, contributing to the improvement of the general characteristics of the finished product.

Fushat e përdorimit

Aid for care and curing measures of roads and paving in stabilized earth.

Mënyra e përdorimit

STABILCURE must be applied by nebulization on stabilized earth conglomerate surfaces immediately after the laying and compaction of the same, advancing progressively and consequently the implementation.In the case of particularly unfavourable exposure conditions, it may be necessary to repeat the application.

Mënyrat e përdorimit

- Spërkatje pa ajrim me presion të ulët.

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Rrugët dhe asfaltimi në tokë të stabilizuar

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

The use of the curing adjuvant agent does not exempt from the adoption of normal protective measures, where necessary (covering of the products with polyethylene sheets, non-woven fabric, jute sacks, prolonged wetting, etc.).It is not a pigmentation, after the application it returns transparent.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Shpërndarësi Ekskluziv

STABILCURE è prodotto in esclusiva per Terra Solida

Dokumente bashkëngjitur

Produkte në vitrinë

  • Protech Balcony
  • Syntech H.A.G.
  • Sanageb