SEALPVC RG 250

Waterstop in PVC for construction joints cast in a central position

Kodi: PRS.0178

Përbërësit: 1

Pamja: Extruded PVC

The waterstop SEALPVC RG 250 is waterproof extruded PVC of width 25 cm, and highly elastic (non hydro-expansive). It is used in static joints for horizontal (slabs) or vertical (elevation walls) construction joints, in concrete structures, in the central position of the cast.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

gjërësia

Gjërësia: 250 mm

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

Ngjyrat në dispozicion

- E kaltër

Amballazhime dhe përmasa

- Rrotull 25 m

Vetitë

Given its particular composition, it can be cut with a sharp blade (cutter) and welded with simple heat welding tools, thus making it easier to create connections in the course of work.

Konsumi

1 m/m: Use SEALPVC RG 250 welding the two edges of different belts head to head using a leister (manual hot air welder).

Fushat e përdorimit

Waterproofing of static construction joints between: raft foundation and elevation wall, between two raft foundations, between two elevation walls, between the wall and ceiling.

Mënyra e përdorimit

Bind with iron wire the side flaps of the waterstop to the steel plates provided, in order to position it and secure it in a central position with respect to the casting to be made. Proceed with the casting operations, ensuring it does not bend nor move from the seat identified.

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

Shtresat e lejuara

- Beton

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Pay careful attention both to the positioning of the waterstop and to any welds. Incorrect positioning could indeed nullify the performance.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Readymesh
  • Concrete Repar
  • Pro Seal