SEALPVC RG 250 BULB

Waterstop in PVC for dynamic construction joints in a central position

Kodi: PRS.0179

Përbërësit: 1

Pamja: Extruded PVC

The SEALPVC RG 250 BULB waterstop is a waterproofing PVC profile that is not hydro-expansive, having a thickness of 25 cm with a central and highly elastic bulb. It is used in dynamic joints for horizontal (slabs) or vertical (elevation walls) constructions, in concrete structures, in the central position of the cast.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

gjërësia

Gjërësia: 250 mm

Veçoritë teknike

Prishja e forcës në tërheqje

16 MPa

Tërheqja deri në këputje

330 %

Temperatura fleksibël e ftohtë

- 52 °C

Ngurtësimi

75 _

Masa vëllimore

1.32 g/cm³

Ngjyrat në dispozicion

- E kaltër

Amballazhime dhe përmasa

- Rrotull 25 m

Vetitë

Given its particular composition, it can be cut with a sharp blade (cutter) and welded with simple heat welding tools, thus making it easier to create connections in the course of work.

Konsumi

1 m/m: Use SEALPVC RG 250 BULB welding the two edges of different belts head to head using a leister (manual hot air welder).

Fushat e përdorimit

Waterproofing of the dynamic construction joints between: raft foundation and the elevation wall, between two raft foundations, between two elevation walls, between the wall and ceiling.

Mënyra e përdorimit

Bind with iron wire the side flaps of the waterstop to the steel plates provided, in order to position it and secure it in a central position with respect to the casting to be made. Proceed with the casting operations, ensuring it does not bend nor move from the seat identified.

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

Shtresat e lejuara

- Beton

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Pay careful attention both to the positioning of the waterstop and to any welds. Incorrect positioning could indeed nullify the performance.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech Poliurea
  • Opus Dry
  • Floortech Prerit