SEALGUM

Penguese uji prej gome hidroekspansive

Kodi: PRS.0244

Përbërësit: 1

Pamja: Bordurë

Penguese uji izoluese me bazë një përzierje të veçantë gome naturale dhe sintetike e me agjentë hidrofilë, hidroekspansivë; në kontakt me ujin e rrit vëllimin e vet deri në 3 herë në krahasim me përmasat origjinale. SEALGUM është një penguese uji që vihet lehtë dhe thjesht në përdorim e nuk kërkon përgatitje të veçanta të shtresave, hapërisave të paracaktuara etj. Mbrojtësit e ujit SEALGUM disponohen në tre seksione të ndryshme: SEALGUM 20.05 = 20x5 mm; SEALGUM 20.10 = 20x10 mm; SEALGUM 20.20 = 20x20 mm.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.26 kg/dm³

produkt-hidroekspansiv

Produkt hidroekspansiv: > 500 %

Veçoritë teknike

Ngurtësimi

36 _

Presioni hidraulik maksimal

5 bar

Rezistenca nga zjarrit

B 2 _

Ngjyrat në dispozicion

- Blue

Amballazhime dhe përmasa

- SEALGUM 20.05 Rrotull 10 m

- SEALGUM 20.10 Rrotull 10 m

- SEALGUM 20.20 Rrotull 5 m

- Kuti: 5 x (SEALGUM 20.05 Rrotull 10 m)

- Kuti: 7 x (SEALGUM 20.10 Rrotull 10 m)

- Kuti: 7 x (SEALGUM 20.20 Rrotull 5 m)

Konsumi

1.1 m/m: Përdorni 1 metër të SEALGUM për çdo matës linear, duke qenë të kujdesshëm për të vendosur 5-10 cm të produktit përkrah fundit / fillimit të rrotullit për të garantuar qëndrueshmërinë e përhershme të ujit në sistem.

Fushat e përdorimit

Realizimin e lidhjeve të forta dhe lidhjeve me mbajtje të sigurt dhe të përhershme hidraulike.

Përgatitja e shtresave

Bëni kujdes që sipërfaqjet e aplikimit duhet të jenë të pastra, pa pluhur dhe pjesë të padëshirueshme, të copëtuara.

Mënyra e përdorimit

SEALGUM duhet të shtrihet në sipërfaqen ku do të vendoset dhe fiksimi bëhet përmes gozhdimit (një gozhdë çeliku dhe një rondelë në çdo 25 cm afërsisht). Bllokimi i guarnicionit sigurohet thjesht nga afrimi dhe jo nga mbivendosja e ekstremiteteve. Pozicionimi duhet të garantojë një mbulim prej 10-12 cm nga ana e betonit, me qëllim që të përmbajë veprimin ekspansiv që sjell hidratimi.
Në rast të sipërfaqeve veçanërisht të shkitura ose të rrudhosura mund të vendoset SEALGUM me ndihmën e një bllokuesi hidroekspansiv në fishek FLEXSEAL 300.

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

- Çekiç

Shtresat e lejuara

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Parafabrikuara

- Faqe shkëmbore

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Sanageb
  • Syntech H.A.G.