SEALGUM 20.10

Penguese uji prej gome hidroekspansive me seksion 20x10 mm

Kodi: PRS.0180

Përbërësit: 1

Pamja: Bordurë

Penguese uji izoluese me bazë një përzierje të veçantë gome naturale dhe sintetike e me agjentë hidrofilë, hidroekspansivë; në kontakt me ujin e rrit vëllimin e vet deri në 3 herë në krahasim me përmasat origjinale. SEALGUM 20.10 është një penguese uji që vihet lehtë dhe thjesht në përdorim e nuk kërkon përgatitje të veçanta të shtresave, hapërisave të paracaktuara etj..

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.26 kg/dm³

produkt-hidroekspansiv

Produkt hidroekspansiv: +500 %

Veçoritë teknike

Ngurtësimi

36 _

Presioni hidraulik maksimal

5 bar

Rezistenca në tërheqje

6.7 N/mm²

Rezistenca nga zjarrit

B 2 _

Sipërfaqja e seksionit

200 mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Blue

Amballazhime dhe përmasa

- Rrotull 10 m

- Kuti: 9 x (Rrotull 10 m)

Konsumi

1.1 m/m: Përdorni 1 metër të SEALGUM 20.10 për çdo matës linear, duke qenë të kujdesshëm për të vendosur 5-10 cm të produktit përkrah fundit / fillimit të rrotullit për të garantuar qëndrueshmërinë e përhershme të ujit në sistem.

Fushat e përdorimit

Realizimin e lidhjeve të forta dhe lidhjeve me mbajtje të sigurt dhe të përhershme hidraulike.

Përgatitja e shtresave

Duhet pasur kujdes që të realizohet një vendqëndrim sa më i lëmuar dhe më homogjen që të jetë e mundur për penguesen e ujit. Hiqni pjesët e mundshme të tepërta, të panevojshme, të papastra etj..

Mënyra e përdorimit

SEALGUM 20.10 duhet të shtrihet në sipërfaqen ku do të vendoset dhe fiksimi bëhet përmes gozhdimit (një gozhdë çeliku dhe një rondelë në çdo 25 cm afërsisht). Bllokimi i guarnicionit sigurohet thjesht nga afrimi dhe jo nga mbivendosja e ekstremiteteve. Pozicionimi duhet të garantojë një mbulim prej 10-12 cm nga ana e betonit, me qëllim që të përmbajë veprimin ekspansiv që sjell hidratimi.
Në rast të sipërfaqeve veçanërisht të shkitura ose të rrudhosura mund të vendoset SEALGUM
20.10 me ndihmën e një bllokuesi hidroekspansiv në fishek FLEXSEAL 300.

Mënyrat e përdorimit

- Çekiç

Shtresat e lejuara

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Në rastin e ujërave nëntokësore agresive ose me përmbajtje të lartë të kripës, kryeni prova paraprake të ekspansionit.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Syntech Poliurea
  • Opus Dry