SANAZIEG

Specific adhesive mortar for jointing and filling of exposed face masonry

Kodi: INT.0175

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Adhesive high breathability and moldability mortar, based on hydraulic lime, for filling the vanishing points between elements in stone, brick, mouldings, decorative articles etc., in ecological building interventions, new buildings and in the restoration of vintage buildings and monuments. It can be added with earth colours, ornamental aggregates etc.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

EN 998-1

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.8 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 14-16 %

pot-life

Pot life: 60 min

Veçoritë teknike

Koefiçienti i përshkueshmërisë

18 μ

Lidhja e aderimit

1.5 N/mm²

Masa vëllimore

1700 kg/m³

Moduli elastik

16.000 N/mm²

Ngurtësimi i plotë

30 ditë

Përmbajtja e klururit

< 0.01 %

Përthitha kapilare

0.40 kg•h^0.5/m²

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

> 23 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

> 4.5 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Bezhë

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

Vetitë

SANAZIEG is a product consisting of hydraulic lime, botticino, kaolin, calcium caseinate, Vichy salt, tartaric acid, ammonium salts and natural fibres. It has high hygroscopicity and breathability, contains no cements, resins, solvents and radioemissive substances.

Konsumi

Approximately 1.6 kg of SANAZIEG for each cubic decimetre of volume to be filled (on average 10-15 kg/m² of solid brick masonry to fill).

Fushat e përdorimit

Jointing and filling interstices between bricks, or between bricks and stones, in mouldings, and in decorative articles, etc., in interventions of restoration and rehabilitation of old buildings and buildings of historical interest.

Përgatitja e shtresave

Application surfaces should be clean, free of soiling, crumbling and non-adhering parts, dust, etc., conveniently saturated with water until they reach the condition "saturated with dry surface".

Mënyra e përdorimit

Pour about 2/3 of the mixing water into the mixer. Gradually add SANAZIEG and the water still required, continue to mix until a homogeneous, lump-free mixture of the desired consistency is obtained. The mixing water indicatively necessary is equal to 14%-16% by weight (3.5 - 4 litres per 25 kg bag).

Apply with trowel, mechanical plastering machine, etc., in the interstices prepared as specified.

To highlight the aggregate, use a sponge or a wet brush as soon as the plaster SANAZIEG begins to harden. For more significant removals, spray retardant solutions like PRERIT, immediately after spreading.

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Pistoletë me dozë të përcaktuar

- Pompë

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Tulla

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Protect fresh surfaces from direct exposure to sunlight, from the rain and wind, cure the prolonged moist hardening.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Sanawarme
  • Syntech H.A.G.
  • Readymesh