SANAXIL I

Restoring, pigmented, breathable putty coat, based on potassium silicates

Kodi: PRT.0172

Përbërësit: 1

Pamja: Pastë

Natural, protective, decorative, breathable, pigmented, non-toxic, anti-mildew putty coat, based on stabilised potassium silicate, for indoors and outdoors. Formulation prepared according to the traditional recipes, for use in ecological building interventions, new buildings and in the restoration of vintage buildings and monuments.

Kategoritë e përdorimit
Kodi doganor
3214 9000

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Specifikimet për suva të brendshme dhe të jashtme të bazuara në lidhësit organikë

EN 15824

Specifikimet për suva të brendshme dhe të jashtme të bazuara në lidhësit organikë

Vetitë themelore

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.77-1.82 kg/dm³

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +8 / +30 °C

Veçoritë teknike

Koefiçienti i përshkueshmërisë

≤0.45 kg•h^0.5/m²

Mbetje e thatë

82.7 %

pH

13 _

Traspirimi

73 μ

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 5 kg

- Kovë 25 kg

Vetitë

SANAXIL I is a product consisting of stabilised potassium silicates, botticino, natural pigments. It is highly breathable and mildewcide and antibacterial properties. It does not contain resins, solvents, thinners and harmful or toxic emanations.

Konsumi

Indicative consumption depending on the different particle sizes of SANAXIL I available:
1 mm GRAIN: approximately 1.25 -1.40 kg/m²;
1.2 mm GRAIN: approximately 1.40 -1.55 kg/m²;
2 mm GRAIN: approximately 1.85 -2.15 kg/m²;
2.2 mm GRAIN: approximately 2.00 -2.30 kg/m².
The indicated yields refer to smooth supports and are for guidance only. Actual consumption must be identified with a suitable practical test.

Fushat e përdorimit

Restoring protective coatings based on stabilised potassium silicates, for vertical and horizontal surfaces.

Përgatitja e shtresave

Application surfaces should be clean, free of soiling, crumbling and non-adhering parts, dust, etc., conveniently saturated with water until they reach the condition "saturated with dry surface". Existing paints (washable, organic, solvent-based etc.) must be removed.

Mënyra e përdorimit

Homogenise the surfaces by applying the fixative SANAXIL FIX. Spread SANAXIL in two coats: the first, for simple deposition, with steel trowel, the second, for spreading and finishing, with sponge float. The application of the second coat must be carried out, when the first coat starts to dry, under one of two suggested conditions: with dry trowel, for smooth surfaces; with moistened trowel, for antique-effect surfaces.

SANAXIL I is dry to the touch after 4 hours, it can be overcoated after 2-5 hours, while it will be dry in-depth after 16-32 hours.

Mënyrat e përdorimit

- Mallë

- Mallë sfungjer

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Fibroçimento

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Do not apply on surfaces in gypsum, on surfaces that are not cured, on moist or hot surfaces, with direct solar radiation.

During application, protect glass, enamelled metals, aluminium, polished tiles etc., which may be opacified from accidental contact with silicate solutions.

Colours may vary slightly depending on the temperature conditions at the time of spreading and during drying and dessication phases.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte alternative

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Concrete Repar
  • Sanageb