SANAXIL I - THERM

Suva restauruese, anti-kondensimi, termike, me silikate kaliumi

Kodi: PRT.0337

Përbërësit: 1

Pamja:

Veshje minerale e shtresuar për të brendshme dhe të jashtme me silikatat e kaliumit me ngjitje kimike, anti-kondensim, izolim, rezistent ndaj mykut, falë shtimit të sferave të qelqit të zbrazët.Me një pamje përfundimtare të ngjashme me suva civile.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Specifikimet për suva të brendshme dhe të jashtme të bazuara në lidhësit organikë

EN 15824

Specifikimet për suva të brendshme dhe të jashtme të bazuara në lidhësit organikë

Vetitë themelore

të-përdoret-me-syze-mbrojtëse

Të përdoret me syze mbrojtëse

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

produkt-në-dukje

Produkt në dukje

aplikojeni-me-dy-duar

Aplikojeni me dy duar

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

Veçoritë teknike

Përçueshmëri termike

1.17 - 1.28 W/m*K

0.154 kg•h^0.5/m²

Shkalla e transmetimit të avullit të ujit

0.3369 m

0.4 MPa

Reagimi ndaj zjarrit

F _

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 22 kg

Vetitë

SANAXIL I - THERM për shkak të natyrës së tij minerale me ngjitje kimike, revolucionon konceptin e ngjitjes në përkrahje, penetron thellë në poret e murit për të reaguar më pas me përbërësit e tij dhe formon një tërësi unike dhe të pazgjidhshme "silikuese".Produkti nuk formon një film, duke shmangur kështu dukurinë e shkëputjes dhe heqjes, siguron një përshkueshmëri të avullit të ujit, në sajë të strukturës së saj mikrokristaline me porozitet të njëjtë si muri, duke garantuar një shkëlqim të shkëlqyeshëm të ujit.Elasticiteti dhe fortësia bashkohen në shkallë maksimale me zgjedhje të gjerë të ngjyrave që nuk ndryshojnë në kohë; karakteristikat që, të kombinuara me lehtësinë dhe praktikën e aplikimit, e bëjnë produktin jashtëzakonisht shumëfunksional, të adaptueshëm për çdo kërkesë të projektit.

Konsumi

Konsumi tregues varësisht nga granulometri të ndryshme të SANAXIL I - THERM në dispozicion:
madhësi 1 mm: përafërsisht 1.6-1.8 kg/m²;
madhësi 1.2 mm: rreth 1.8-2.0 kg/m²;
madhësi 2 mm: rreth 2.4 -2.8 kg/m²;
madhësi 2.2 mm: rreth 2.6 -3.0 kg/m².
Rendimenti i treguar i referohet substrateve të lëmuara dhe janë vetëm për udhëzime. Konsumi aktual duhet të identifikohet me një provë të përshtatshme praktike.

Fushat e përdorimit

Rivendosja e veshjeve mbrojtëse në bazë të silikateve të stabilizuara të kaliumit, për sipërfaqet vertikale dhe horizontale.Të gjitha prodhimet në serinë SANAXIL I-THERM nuk mund të sulmohen nga myku.Rekomandohet si një përfundim në sistemet izoluese "izoluese", pasi ndihmon në rritjen e koeficientit termo-akustik.

Përgatitja e shtresave

Guri, muraturë, beton dhe çdo lloj suvaje.Sistemi SANAXIL I - THERM mund të aplikohet direkt në sipërfaqet e trajtuara me ngjyra minerale ose sipërfaqe të reja.Nëse ka mbetje të bojërave organike në mbështjellës (larje, bojra me bazë tretës etj.), Para aplikimit është e nevojshme të hiqni ato duke hequr ose thërrmuar, dhe mos aplikoni asnjëherë në suva, nën diellin rrahës, në mur të ngrohtë ose të lagur.Gjatë aplikimit, zonat e maskave që nuk duhet të pikturohen, siç janë shtyllat, dyert, dritaret dhe dyshemetë, sepse silikatet sulmojnë xhamin, metalet, qeramikën, xhamat, bojërat, mermeret dhe granitet.Kushtet e dëmshme klimatike mund të imponojnë realizimin e mbrojtjes adekuate gjatë fazës së shtrimit dhe tharjes së veshjes.Asnjëherë mos përzieni me ngjyra të tjera jo minerale.
PËRDORIMET E REJA
Aplikoni një shtresë PROTECH FIX AC-THERM fixative holluar nga 20 deri në 50% me ujë në varësi të absorbimit të mbështetjes.
APLIKIMET E VJETRA
Në substrate të vjetra, hiqni bojën e vjetër duke larë, mbushni ndonjë vrimë ose papërsosmëri në mur me një mbushës të përshtatshëm, vazhdoni me fiksimin me siloksan impregnuar të holluar 20 deri në 50% me ujë në varësi të thithjes së mbështetjes.

Mënyra e përdorimit

Produkti është i gatshëm të përdorë, nëse është e nevojshme shtoni pak ujë dhe llokoçis ngadalë.Përhapet me një mistri çelik inox një shtresë shtresë me një trashësi të barabartë me atë të granula që përmban.Kaloni përsëri me një shpatull prerëse për të hequr çdo material të tepërt.Pas tharjes së lehtë, kaloni me një pllakë plastike me lëvizje rrotulluese për të kompaktuar, jashtë dhe për të arritur efektin e plasterit të plotë.Në sipërfaqe të mëdha rekomandohet të aplikohet produkti i të njëjtit grumbull dhe të vazhdohet gjithmonë me lagështi për të shmangur shenjat e shërimit.

Mënyrat e përdorimit

- Mallë

- Mallë sfungjer

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Fibroçimento

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Suva

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Mos aplikoni në sipërfaqe me bazë gipsi, në sipërfaqe të papërpunuara, në sipërfaqe të lagështa ose të nxehtë, me rrezet e diellit direkte.Mbroni qelqin, metalet e emaluara, alumin, pllakat e lëmuara, etj. Gjatë aplikimit të cilat mund të jenë të paqëndrueshme nga kontaktet e rastësishme me zgjidhje silikat.Varësisht nga kushtet e temperaturës në kohën e shkrimit dhe gjatë fazave të tharjes dhe tharjes, ngjyrat mund të pësojnë variacione të lehta ngjyrash.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech H.A.G.
  • Sanawarme
  • Sanageb