SANASTOF

Rrafshues traspirant kundër lagështirës, makroporoz, për finitura

Kodi: INT.0162

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Premix me përbërje minerale transiruese, dehumidifikues, bazuar në gëlqere hidraulike natyrore NHL 3.5, mikrosilik me aktivitet pozzolanik, agregate të zgjedhur, mikrofibra me qëndrueshmëri të lartë, agregate të lehta izoluese të nxehtësisë me modul të ulët elasticiteti. Përdoret për nivelimin dhe zbutjen, si brenda ashtu edhe jashtë. Është në përputhje të përkryer me substrate të shumta: suva me bazë gëlqereje, çimento gëlqereje, llaç çimentoje, betone, gur poroz, tulla. Karakteristikat e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për punët në ndërtesat e gjelbra dhe për restaurimin e ndërtesave të periudhës dhe monumentale. Madhësia maksimale e kokrrizës të agregatit është 0.9 mm.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

EN 998-1

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

Pretendimet mjedisore të përmbajtjes së materialit të ricikluar

EN 14021:2016

Pretendimet mjedisore të përmbajtjes së materialit të ricikluar

A + (emisione shumë të ulta)

EMISSIONS DANS L'AIR INTERIEUR

A + (emisione shumë të ulta)

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.7 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 25 - 28 %

pot-life

Pot life: > 180 min

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: + 6 / +30 °C

Veçoritë teknike

Lidhja e aderimit

0.84 N/mm²

Masa vëllimore

1220 kg/m³

Përçueshmëri termike

0.297 W/m*K

Përmbajtja totale e ricikluar

2.6 %

Përthitha kapilare

0.73 kg•h^0.5/m²

Rezistenca nga ngjeshja

> 3 N/mm²

Rezistenca nga përkulja

1.5 N/mm²

Traspirimi

13.6 μ

Ngjyrat në dispozicion

- Rozë e lehtë (7,5 YR 8/2 Munsell®)

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

Vetitë

SANASTOF është një produkt i bazuar në gëlqere natyrore hidraulike, kaolinë, pluhur mermeri, agregate silicë të përzgjedhura dhe agregate të lehta me modul të ulët elastik, të qëndrueshëm në dimensione. Është një produkt natyral me breathability të brendshëm, pa ndonjë gjurmë të resins, tretës, hollues dhe agregate radioemizive. Produkti përmban mikrofibra me qëndrueshmëri të lartë që japin stabilitet të madh volumetrik. Rrumbullakët speciale inerte të forta, të qëndrueshme në mënyrë dimensionale, krijojnë cilësi të rruajtura të izolimit termik, filtrim të kripërave potencialisht të dëmshme dhe reduktim të modulus elastik. Kurba granulometrike, pastërtia e lidhësve dhe disa aditivë reologjike me origjinë natyrore, e bëjnë produktin veçanërisht të qetë gjatë përhapjes, madje edhe kur vendoset në substrate me sipërfaqe të përafërt ose të vështirë. Karakteristikat e kalibruara fizike dhe mekanike sigurojnë pajtueshmëri të përsosur në lloje të ndryshme të substrate, sidomos në llaqet dhe llaqet tradicionale. Përmbajtja miksile me aktivitetin pozzolanik e bën rruajtjen dhe rregullimin e kryer me SANASTOF shumë të qëndrueshme, madje edhe në mjedise të ekspozimit agresiv.

Konsumi

Përafërsisht 1,2 kg/m² e SANASTOF për çdo milimetër të trashësisë që do të bëhet (mesatarisht 2.5-3 kg për metër katror).

Fushat e përdorimit

Përhapja e shpejtë dhe e lehtë në mbështetëse të ndryshme, të tilla si: zbutja e ajrosjes së rrethimit të murit; zbutje në veshjet modulare në fibra druri ose silikat kalciumi; rregullimi i sipërfaqeve të suvatuara; zbutjen e sipërfaqeve të betonit; rregullimi dhe zbutja e restaurimeve të kryera me llaç çimentoje; me trashësi kryesisht të hollë (nga 1 deri në 4 mm) me nivelim të njëkohshëm të indentacioneve, defekteve etj.
Në kushte veçanërisht të ashpra të punës është e këshillueshme që të vendosni rrjetë tekstil me fije qelqi ARMAGLASS 160 mes shtresës së parë dhe të dytë (rrjeti duhet të përmbytohet pjesërisht në shtresën e parë SANASTOF).
Qetësia, e kombinuar me karakteristikat e tjera fiziko-kimike të produktit, e bën rruajtjen e bërë me SANASTOF një mbështetje ideale për të akomoduar çdo lloj boje dhe në veçanti ngjyra minerale të bazuara në silikat e kaliumit ose gëlqere të shkrirë.
SANASTOF është një rroje me frymëmarrje të ulët, elastike, e rekomanduar në të gjitha sistemet tona dehumiduese të bëra me produkte: SANATIGH, CALEOSANA, SANAWARME, UNISAN, INTOSANA.

Përgatitja e shtresave

Sipërfaqet e aplikimit duhet të jenë të pastra, pa pluhur, pjesë të lirshme dhe të lirshme, pluhur etj. Mbështetësit e butë duhet të jenë të ashpër (vrazhdësi> = 1mm).> Në rast se mbështetja, pas pastrimit dhe përafrimit, është ende me pluhur dhe thërrime, thani pjesët krejtësisht të papërputhshme me një mistri furçë, ose duke ndihmuar operacionin e heqjes së ujit, pastaj konsolidoni mbështetjen me impregnim me PROTECH FIX AC emulsioni uji i përhapur në dy shtresa të bollshme, shtresa e dytë menjëherë para hedhjes së SANASTOF me teknikën e "freskët në fresk" (konsumi i PROTECH FIX AC për këtë operacion mbushjeje është ndërmjet 120 dhe 250 gr/m2). Lageni nënshtresën në mënyrë adekuate me ujë para aplikimit, duke parashikuar dhe përsëritur këtë operacion disa herë në rastin e substancave shumë poroze dhe absorbuese ose në prani të klimës së nxehtë dhe të thatë.

Mënyra e përdorimit

Vendosni rreth 2/3 e ujit përzierës në mikser. Shtojeni gradualisht SANASTOF dhe ujin që akoma nevojitet, duke vazhduar përzierjen derisa të merret një përzierje homogjene dhe pa grumbull i qëndrueshmërisë plastike, lehtësisht e zbatueshme me një shpatull metalik të sheshuar ose me mistri në të dy sipërfaqet vertikale dhe të tavanit. Përzierja me një stërvitje me kamzhik ose me miksera me efikasitet të lartë rekomandohet. Uji përzierës indivativisht kërkohet 25-28% në peshë (6.25-7 litra për qese prej 25 kg). Aplikoni me një mistri apo një thikë dhe përfundoni me një mistri, një sfungjer ose një shpatull. Rezultatet e mbarimit optimal arrihen duke përhapur SANASTOF në dy shtresa (shtresa e dytë duhet të zbatohet pas tharjes së parë të duhur). Mburoja e shpatullës lejon të marrësh efektin "shpatull antik". Finitura me mistri thekson madhësinë e granulometrisë së produktit. Në shumë substanca jo heterogjene (plasaritje, kërcime të dendura, ndërprerje) dhe në kushte të rënda të punës, është e këshillueshme të përdoret rrjetë tekstile me fije qelqi ARMAGLASS 160 të vendosen midis shtresës së parë dhe të dytë (rrjetë duhet të mbytet pjesërisht në shtresën e parë ende e freskët nga SANASTOF).

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Mallë

- Makinë suvatimi

- Shpatull

- Sfungjer

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Suva

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Tulla

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Stazhionimi i lagësht i zgjatur dhe mbrojtja e duhur e sipërfaqeve të freskëta, të ekspozuara në rrezatimin e drejtëpërdrejtë, nga era ose nga shiu, janë të domosdoshme për një maturim të gjatë.
Është e njohur që lidhësit mineralë si gëlqeret me ajër dhe gëlqeret hidraulike kanë një efekt alkalik. Prandaj është e këshillueshme që të mbroheni nga sytë, të përdorni doreza mbrojtëse dhe të lani lëkurën me ujë në rast kontakti të drejtpërdrejtë, duke përdorur të njëjtat paralajmërime të përdorura për llaçet normale të suvas.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Sanawarme
  • Pro Seal