SANALIT

Lime-based conglomerate for lightweight, insulating slabs and screeds

Kodi: FLR.0157

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Fiber-reinforced premix, based on hydraulic lime, light aggregates with high communicating porosity and cork flours, for the realization, with the sole addition of water, of screeds and lightweight substrates, with high thermal and acoustic insulation, in green building interventions and in restoration of period and monumental buildings. SANALIT screeds, packaged according to the specifications shown in this technical data sheet, are classified C5-F1-A22 in accordance with European standard EN 13813.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Screed material and floor screeds - Screed material - Properties and requirements

EN 13813

Screed material and floor screeds - Screed material - Properties and requirements

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pot-life

Pot life: 60 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 25 - 35 %

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +6 / +30 °C

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 2.5 mm

Veçoritë teknike

Rezistenca në përkulje pas 07 ditësh

1.0 MPa

Masa vëllimore

950 kg/m³

Përthitha kapilare

0.50 kg•h^0.5/m²

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

> 1.6 MPa

Rezistenca në ngjeshje pas 07 ditësh

4.0 MPa

Lidhja e aderimit

0.5 N/mm²

pH

_

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

> 5.0 MPa

Reagimi ndaj zjarrit

A1 _

Traspirimi

11 μ

Ngjyrat në dispozicion

- Gështenjë e hapur

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 13 kg

Konsumi

Approximately 6 kg/m² of SANALIT for every centimetre of thickness to be implemented (approximately 600 kg per cubic metre).

Fushat e përdorimit

For laying subbase screeds in high performance thermo-acoustic ecological buildings.

Përgatitja e shtresave

Application surfaces should be clean, free of soiling, crumbling and non-adhering parts, dust, etc., conveniently saturated with water until they reach the condition "saturated with dry surface".

Mënyra e përdorimit

Pour about 2/3 of the mixing water into the mixer. Gradually add SANALIT and the water still needed, by mixing until a homogeneous lump-free mixture of the desired consistency is obtained. Support the product at the reference height and float until a smooth and planar surface is obtained, preparing the joints beforehand where necessary. The mixing water indicatively necessary is equal to 65-75% by weight (8.5 -9.5 litres per 13 kg bag).

Mënyrat e përdorimit

- Mallë

- Pompë

- Shpatull

- Straight edge

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Nënshtresa çimentoje

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

It is always essential to carry out preliminary tests to check the appropriateness of the product, depending on specific requirements.

Protect fresh surfaces from direct exposure to sunlight, from the rain and the wind, and cure the prolonged moist hardening.

Please note that SANALIT is only intended as a subbase for subsequent cement or lime-based slabs. It should not be used as a top trampling layer.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte alternative

Produkte në vitrinë

  • Osmocem
  • Sanawarme
  • Pro Seal