SANAFIRM

Quick compound, based on lime and aluminates, for fixings and anchorages

Kodi: INT.0153

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Adhesive, thixotropic, reinforced fibre compound, based on hydraulic lime, reinforced fibre, fast-curing, for fastening and anchorage, of wall bodies, structures, inserts, plates, frames, bars, sanitary, etc., in ecological building interventions, new buildings and in the restoration of vintage buildings and monuments.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +6 / +30 °C

i-pandezshëm

I pandezshëm

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 2 mm

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.800 kg/dm³

pot-life

Pot life: 15 min

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 15-16 %

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 6 muaj

produkt-me-cilësim-të-shpejtë

Produkt me cilësim të shpejtë

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

Veçoritë teknike

Ngurtësimi i plotë

36 h

Ngurtësim në prekje

8 h

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

- Qese 25 kg

Vetitë

SANAFIRM consists of hydraulic lime, botticino, quartz sands, kaolin, aluminates and natural fibres. It does not contain cement, resins, solvents and radioemissive elements.

Konsumi

Approximately 1.6 kg of SANAFIRM for each cubic decimetre of volume to be filled.

Fushat e përdorimit

Fixing and anchoring, in wall bodies, plates, door and window frames, washbasins and sanitary ware in general, bars, clamps, connectors, and metal inserts etc.

Përgatitja e shtresave

Application surfaces should be clean, free of soiling, crumbling and non-adhering parts, dust, etc., conveniently saturated with water until they reach the condition "saturated with dry surface".

Mënyra e përdorimit

Pour about 2/3 of the mixing water into the mixer; gradually add SANAFIRM and the water still required, continue to mix until a homogeneous lump-free mixture of the desired consistency is obtained. Apply with brick trowel or filling knife. The mixing water indicatively necessary is equal to 15-16% by weight (3.5 -4 litres per bag 25kg).

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Muratura me gurë

- Muratura me tulla me vrimë

- Muratura të përziera

- Nënshtresa çimentoje

- Suva

- Tulla

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

It is recommended to mix only the material immediately needed, given the short pot life of the product.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech Poliurea
  • Sanageb
  • Grout Power