SANAFARBE P

Non-toxic breathable paint based on lime putty, for indoor and outdoor

Kodi: PRT.0152

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

Breathable, natural, non-toxic paint, for internal and external surfaces, diffusive type, based on lime putty. Mineral-based, active formulation, high natural anti-mildew and anti-condensation capacity, prepared according to the traditional recipes, for use in ecological building interventions and in the restoration of vintage buildings and monuments.

Kategoritë e përdorimit
Kodi doganor
3209 9000

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +8 / +30 °C

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.30 kg/dm³

dosage

Dosage: 0.35 - 0.40 l/m²

Veçoritë teknike

Wet abrasion resistance

2 _

Mbetje e thatë

59.40 %

pH

13 _

Koefiçienti i përshkueshmërisë

125 μ

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 14 l

- Kovë 4 l

Vetitë

Product based on lime putty and natural pigments.

SANAFARBE P has a high breathability, remarkable mildewcide and antibacterial properties. It has no solvents, thinners, harmful substances in general.

Konsumi

Apply from 0.20 to 0.40 liters of SANAFARBE P per square metre of surface to be painted.

Fushat e përdorimit

Decorative and internal and external restoration paint.

Përgatitja e shtresave

The application supports will be free from fouling, powder, non-adhering parts, etc.; existing paints (washable, organic, solvent based etc.) must be removed. A preliminary fixative treatment of the surfaces is always advisable with a consolidating, transparent, SANAXIL FIX primer, based on potassium silicate. The application of SANAXIL FIX can be done by brush, roller or spray: the number of hands required and the dilution ratio with the most suitable water must be determined according to the conditions and absorption degradation of the supports. The admissible dilution range provides for water addition up to a maximum of 1:1 ratio.

Mënyra e përdorimit

Apply by brush, roller, spray, in two coats, spaced-apart, one from the other, by about 24 hours.

It allows the easy reproduction of traditional finish type: sponging, rubbing, marbling, infilling. SANAFARBE P is dry to the touch after 2 hours, it can be overcoated after 4 hours, while it will be dry in-depth after 8-16 hours.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Rrul

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Gipse

- Kartonxhez

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Suva

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

The colours may vary slightly depending on the temperature conditions at the time of laying and during the drying and dessication steps.

Avoid prolonged direct exposure of the fresh surfaces to the wind and the sunshine.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech Poliurea
  • Readymesh
  • Sanawarme