SANAFARBE I

Decorative, restoring, breathable putty coat, based on lime putty

Kodi: PRT.0149

Përbërësit: 1

Pamja: Pastë

Natural, protective, decorative, breathable, pigmented, non-toxic putty coat, naturally mildewcide, based on hardened lime putty and botticino marble dust, for indoors and outdoors. Formulation prepared according to the traditional recipes, for use in ecological building interventions and in the restoration of vintage buildings and monuments.

Kategoritë e përdorimit
Kodi doganor
3214 9000

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Specifikimet për suva të brendshme dhe të jashtme të bazuara në lidhësit organikë

EN 15824

Specifikimet për suva të brendshme dhe të jashtme të bazuara në lidhësit organikë

Vetitë themelore

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +8 / +30 °C

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.77 kg/dm³

Veçoritë teknike

Koefiçienti i përshkueshmërisë

17 μ

Mbetje e thatë

72 %

pH

13 _

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 25 kg

- Kovë 5 kg

Vetitë

Product based on lime putty and natural pigments.

SANAFARBE putty coat has a high breathability, a remarkable mildewcide and antibacterial capacity. It has no solvents, thinners, harmful substances in general.

Konsumi

Indicative consumption depending on the different particle sizes of SANAFARBE I available:
1 mm GRAIN: approximately 1.6 -1.8 kg/m²;
1.2 mm GRAIN: approximately 1.8 -2.0 kg/m²;
2 mm GRAIN: approximately 2.4 -2.8 kg/m²;
2.2 mm GRAIN: approximately 2.6 -3.0 kg/m².
The indicated yields refer to smooth supports and are for guidance only. Actual consumption must be identified with a suitable practical test.

Fushat e përdorimit

Embodiment of putty coat finishing, protective and decorative, internal and external masonry building, in ecological building interventions and in the restoration of vintage buildings and monuments.

Përgatitja e shtresave

The application supports will be free from fouling, powder, non-adhering parts, etc.; existing paints (washable, organic, solvent based etc.) must be removed.

Mënyra e përdorimit

Spread SANAFARBE I, into two coats: the first, by simple deposition, with steel trowel, the second for laying and finishing, with sponge float. The application of the second coat must be carried out, when the first coat starts to dry, in one of two conditions suggested: with dry trowel, for smooth surfaces, with moistened trowel, for antique-effect surfaces. SANAFARBE-I is dry to the touch after 4 hours, it can be overcoated after 2-5 hours, while it will be dry in-depth after 16-32 hours.

Mënyrat e përdorimit

- Mallë

- Mallë sfungjer

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Llaçe dhe llaç gëlqere-çimento

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

The colours may vary slightly depending on the temperature conditions at the time of laying and during the drying and dessication steps.

Avoid prolonged direct exposure of the fresh surfaces to the wind and the sunshine.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte alternative

Produkte në vitrinë

  • Floortech Prerit
  • Grout Power
  • Syntech H.A.G.