SANADEK

Non-toxic breathable paint, for interiors, based on lime putty

Kodi: PRT.0146

Përbërësit: 1

Pamja: I lëngshëm

Breathable, natural, non-toxic paint, for internal use, diffusive type, based on long hardening lime putty, prefiltered. Mineral-based, active formulation, high natural anti-mildew and anti-condensation capacity, prepared according to the traditional recipes, for use in ecological building interventions and in the restoration of vintage buildings and monuments.

Kategoritë e përdorimit
Kodi doganor
3209 9000

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

pesha-specifike

Pesha specifike: 1.39 kg/dm³

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +8 / +30 °C

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pa-tretës

Pa tretës

Veçoritë teknike

Përcaktimi i materialeve të paqëndrueshme (VOC)

20 g/l

Mbetje e thatë

65 %

Wet abrasion resistance

3 _

Ngjyrat në dispozicion

- E bardhë

Amballazhime dhe përmasa

- Kovë 14 l

- Kovë 4 l

Vetitë

Product based on lime putty and natural pigments.

SANADEK has high breathability, it has remarkable mildewcide and antibacterial properties. It has no solvents, thinners, harmful substances in general.

Konsumi

Apply from 0.30 to 0.40 liters of SANADEK per square metre of surface to be painted.

Fushat e përdorimit

Decorative and interior renovation paint.

Përgatitja e shtresave

The application supports will be free from fouling, powder, non-adhering parts, etc.; existing paints (washable, organic, solvent based etc.) must be removed. A preliminary fixative treatment of the surfaces is always advisable with a consolidating, transparent, SANAXIL FIX primer, based on potassium silicate. The application of SANAXIL FIX can be done by brush, roller or spray: the number of hands required and the dilution ratio with the most suitable water must be determined according to the conditions and absorption degradation of the supports. The admissible dilution range provides for water addition up to a maximum of 1:1 ratio.

Mënyra e përdorimit

Apply by brush, roller, spray, in two coats, spaced-apart, one from the other, by about 24 hours.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

- Rrul

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Fibroçimento

- Gipse

- Kartonxhez

- Llaçe çimentoje, gëlqereje e të përziera

- Suva

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Colours may vary slightly depending on the temperature conditions at the time of spreading and during the stages of drying.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Osmocem
  • Grout Power
  • Sanageb