RINGSEAL T21

Guarnicion prej gome hidroekspansive për diferiencues të kasetave të tubave

Kodi: PRS.0142

Përbërësit: 1

Pamja: Guarnicion

RINGSEAL T21 është një rondele unazë e bërë me një gome të veçantë hidro-ekspansive që reagon në kontakt me ujin duke rritur vëllimin e saj fillestar RINGSEAL T21, i përdorur në kombinim me një ndarës tubular për kallëpe metalike me një diametër 22 mm, vulos hermetikisht çdo ndërprerje kaluese që mund të vendoset lehtësisht në beton për shkak të pranisë së ndarësit, dhe që do të rrezikonte papërshkueshmërinë e vetë muraturës. Kapaciteti hidro-ekspansiv i RINGSEAL T21 është testuar në laborator me tre lloje të ndryshme uji: të demineralizuar, të kripur dhe me një pH baze të fortë (për të simuluar kushtet në kontakt me betonin). Testet e zgjerimit kanë treguar një variacion të ndryshueshëm të vëllimit nga një minimum prej rreth 200% (tre herë vëllimi fillestar) në rastin e ujit të kripur në një maksimum prej mbi 900% në rastin e ujit të demineralizuar.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 24 muaj

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

i-pandezshëm

I pandezshëm

diametri

Diametri: 22 mm

i-përputhshëm-në-kontakt-me-ujin

I përputhshëm në kontakt me ujin

produkt-hidroekspansiv

Produkt hidroekspansiv: +200 / +900 %

Ngjyrat në dispozicion

- Blue

Amballazhime dhe përmasa

- Thes 100 copë

Vetitë

Në variantin stantart të guarnicionit RINGSEAL T21 është konceptuar për diferencues tubacionesh me diametër të brendshëm prej 21,5 mm (pa nervatura të jashtme), të përdorura normalisht në ndërtim dhe zakonisht me një diameter të jashtëm rreth 24 mm. Duke pasur parasysh elasticitetin e guarnicionit, mund të lejohen diametra më të mëdhenj deri në rreth 30 mm.

Konsumi

N° 1 RINGSEAL T21 copë litari për secilën spacer tubo formë (mesatarisht 1 - 2 copë për metër katror për kallëpe metalike).

Fushat e përdorimit

Realizimin e ndërtimeve nëntokësore prej betoni nëpërmjet rrjetave metalike, ku muri është në kontakt të drejtëpërdrejtë me tokën dhe ku nuk ka prani të shtresave të hidroizolimit të jashtëm nga muratura: bodrume, garazhe nëntokësore, ambjente përdhese, etj.

Mënyra e përdorimit

Vendoseni manualish guarnicionin hidroekspanziv RINGSEAL T21 përqark diferencuesit të kallëpeve, në pozicion qëndror. Ndërtoni rrjetën e parashikuar duke përdorur diferencues të tubave të përgatitur në këtë mënyrë dhe vazhdoni me veprimet e zakonshme të hedhjes së betonit.

Mënyrat e përdorimit

- Aplikim manual

Shtresat e lejuara

- Beton

- Shpërndarës i kasetave të tubave prej PVC

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Mos e përdorni RINGSEAL T21 me diferencues diametri i jashtëm i të cilit është më pak se 23.5 mm.
Gjithashtu nuk është e mundur të përdoren diferencues që kanë nervatura te jashtme në reliev, të cilat duke pasur një formë të jashtme jo rrethore, nuk do të lejonin depërtimin e përbërësit izolues në sipërfaqen e jashtme të diferencuesit, duke ndikuar në efektivitetin e tij.
Në rastin e zgjerimit me variacion shumë të theksuar volumesh (> 500%), dhe në mungesë të kushteve shtrënguese, mund të ndodhin plasaritje sipërfaqësore të guarnicionit; këto fenomene nuk komprometojnë fare funksionalitetin e pajisjes hermetike dhe mbi të gjitha nuk ndodhin në kushte normale të funksionimit, dmth. kur guarnicioni futet në vëllime të kufizuara.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Osmocem
  • Readymesh
  • Pro Seal