RINGSEAL PINZA K4

Dilating pliers for hydro-expansive seals

Kodi: PRS.0090

Përbërësit: 1

Pamja: Pliers

Special dilating pliers with three noses, to facilitate the installation of the rectangular seals RINGSEAL L19 in a central position with respect to the metal blade caisson spacers for wood formwork.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

jetëgjatësi-e-pakufizuar

Jetëgjatësi e pakufizuar

Ngjyrat në dispozicion

- E zezë

Amballazhime dhe përmasa

- Të hapura 1 copë

Konsumi

Product to buy as needed.

Fushat e përdorimit

Expansion of elastic seals. Specific for the installation of the hydro-expansive rings RINGSEAL L19 on blade caisson spacers.

Mënyra e përdorimit

Fully insert the nose of the pliers in the closed position in the slit of the rectangular gasket RINGSEAL L19. Press the handles of the pliers in order to dilate the seal. Install the dilated gasket at the centerline of the metal caisson blade. Release the pliers and pull them out of the seal.

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

The pliers are provided with a maximum adjustable opening fastener, in order to limit the maximum expansion of the seal, so as not to damage it. Reduce the maximum opening, by adjusting the above-mentioned fastener, in case of any damage to the seals.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Pro Seal
  • Opus Dry
  • Sanageb