RINGSEAL IR 08

Unazë gome hidro-espansive për ndarëset e formave prej hekuri

Kodi: PRS.0361

Përbërësit: 1

Pamja: Guarnicion

RINGSEAL IR 08 është një copëzë unazë e bërë me një gome të veçantë hidro-ekspansive e cila reagon në kontakt me ujin duke rritur vëllimin e saj fillestar. RINGSEAL IR 08, e përdorur bashkë me një distancues (shufër) forme prej hekuri me diametër 8 mm, vulos hermetikisht çdo ndërprerje që mund të gjendet lehtësisht në beton për shkak të pranisë së distancuesit, dhe që mund të kompromentojë hidroizolimin e muraturës vetë . Kapaciteti hidro-ekspansiv i RINGSEAL IR 08 është testuar në laborator me tre lloje të ndryshme uji: i demineralizuar, i kripur dhe me një pH të fort bazik (për të simuluar kushtet në kontakt me betonin). Testet e zgjerimit treguan një ndryshim në vëllim që varion nga një minimum prej rreth 200% (tre herë vëllimi fillestar) në rastin e ujit të kripur deri në një maksimum mbi 900% në rastin e ujit të demineralizuar.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

produkt-hidroekspansiv

Produkt hidroekspansiv: +200 / +900 %

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 24 muaj

diametri

Diametri: 8 mm

i-pandezshëm

I pandezshëm

Ngjyrat në dispozicion

- Blue

Amballazhime dhe përmasa

- Thes 200 copë

Konsumi

Unaza N ° 1 RINGSEAL IR 08 për çdo distancues formues hekuri "shufër".

Fushat e përdorimit

Ndërtimi i konstruksioneve prej betoni nëntokësor, ku muri është në kontakt të drejtpërdrejtë me tokën dhe ku nuk mungon prania e shtresave hidroizoluese të jashtme nga vetë muratura: bodrume, garazhe nëntokësore, semibodrume, etj.

Mënyra e përdorimit

Vendosni manualisht unazën hidro-ekspansive RINGSEAL IR 08 rreth telave të formuesit, në një pozicion qendror. Ndërtoni formën e planifikuar duke përdorur distancuesin e përgatitur dhe të vazhdoni me operacionet e zakonshme të derdhjes së betonit.

Mënyrat e përdorimit

- Për tu shtuar në komponentët e tjerë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Hapësira të formës së shufrës së hekurt

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Protech Balcony
  • Syntech H.A.G.
  • Opus Dry