REPAR TIX

Llaç çimentoje tiksotropik, rheoplastik, strukturor, me fibra përforcuese

Kodi: REP.0133

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Llaç çimentoje strukturor, tiksotropik, rheoplastik, i përbërë, me tkurrje të kompensuar, me bazë çimentosh të forta, mbushëse superpozolanike, agjentë anti-tkurrje, plastifikues, stabilizues, antikorrozive, aditivë antiallergjikë, agregate të përzgjedhura, fibra polipropileni.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

EN 998-1

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

EN 1504-3

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 1.5 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 15 %

pot-life

Pot life: 60 min

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 3-4 cm

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 5 mm

Veçoritë teknike

Lidhja e aderimit

> 2 N/mm²

Masa vëllimore

2170 kg/m³

Moduli elastik

> 21000 N/mm²

Përcaktimi i kompaktësisë termike

> 2 MPa

Përmbajtja e klururit

< 0.01 %

Përshkueshmëria Darcy

1 x 10 E-10 cm/s

Përthitha kapilare

0.30 kg•h^0.5/m²

pH

> 12.5 _

Raporti ujë/lidhëse

0.38 _

Reagimi ndaj zjarrit

A1 _

Resistenca nga karbonizimi

1.5 mm

Resistenca nga rrëshqitja

51 mm

Rezistenca në përkulje pas 07 ditësh

≥ 7 N/mm²

Rezistenca nga ngjeshja

≥ 55 N/mm²

Rezistenca nga përkulja

> 8 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

Konsumi

Përafërsisht 19 kg/m² REPAR TIX për çdo centimetër të trashësisë që do të realizohet (rreth 1900 kg për metër kub).

Fushat e përdorimit

Restaurime, riparime, rikuperime strukturore, ndërtim i mbulesës së betonit, ndërtimi i veshjeve të besueshme dhe të qëndrueshme të punimeve ndërtimore, civile, hidraulike, industriale, në beton dhe muratura.

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të pastra, pa pluhur dhe pjesë të padëshirueshme, të copëtuara, etj. të ngopura sa ç’duhet me ujë deri në arritjen e gjendjes së "të ngopura me sipërfaqe të thatë". Për të përftuar vlerat maksimale të ngjitjes me nënshtresën është gjithmonë i nevojshëm një ashpërsim adekuat i sipërfaqeve me skarifim, spërkatje etj. Vlerat optimale përftohen me hidroskarifikim me presion të lartë. Zhveshni hekurat që i nënshtrohen oksidimit shkatërrues ose të oksiduar thellë, duke hequr ndryshkun e hekurave të ekspozuar (me rërë ose furça gërryese). Është e këshillueshme që para aplikimit në sipërfaqet e ekspozuara, para vendosjes së tyre, aplikoni agjentin konsolidues alkalizues CONSILEX SAN.

Mënyra e përdorimit

Vendosni në betonierë 2/3 e gjithë ujit të përzierjes (rreth 2.5 litra për qese), shtoni gradualisht produktin dhe ujin e mbetur, derisa të përftohet një përzierje homogjene e konsistencës së dëshiruar, pa toptha. Kujdesuni për mbrojtjen dhe ruajtjen e sipërfaqeve të ekspozuara nga lagështia. Shtimi i BOND HG në ujin përzierës (rreth 0.5-0.7 kg për secilën thasë të produktit) bën të mundur përmirësime të konsiderueshme për sa i përket depërtimit, ngjitjen, papërshkueshmërinë, punueshmërinë, formësimit dhe aftësisë së deformimit.

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Mallë

- Makinë betoni

- Makinë suvatimi

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

- Tulla

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

- Faqe shkëmbore

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Trashësitë e larta të veshjes, kërkesat statike, të monokularitetit, etj. mund të bëjnë të
nevojshme nevojën për përforcimet e duhura (rrjeta të elektrosalduara, etj.) që vendosen mbi
shtresat mbështetëse me SYNTECH PROFIX ose GROUT MICRO-J ose REPAR TIX G2.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Syntech Poliurea
  • Protech Balcony
  • Pro Seal