REPAR TIX SPEEDY HP

Llaç çimentoje tiksotropik me ngurtësim të shpejtë

Kodi: REP.0137

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Përbërja strukturore e çimentos rheoplastike tiksotropike, me tkurrje të kontrolluar, shtuar në mënyrë adekuate me mbushëse superpozolanike, përshpejtues të punimit dhe mikrofibrave prej qelqi. Përbërja ka veti shumë të shpejta për t’u kapur, punueshmëri të shkëlqyeshme dhe aderim të përsosur në shtresat e çimentos që do të rindërtohen. Produkti është konceptuar kryesisht për riparime dhe rikonstruksione të vogla / të mesme në mjedise ku rëndësia e ekzekutimit është e rëndësishme, siç janë punimet e rrugëve, porteve dhe aeroporteve.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

EN 1504-3

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.7 mm

pesha-specifike

Pesha specifike: 2.105 kg/dm³

pot-life

Pot life: 10 - 15 min

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 16 - 18 %

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 5 cm

Veçoritë teknike

Rezistenca në përkulje pas 01 ditë

> 3.5 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 01 dite

> 15 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 03 ditësh

> 35 N/mm²

Moduli elastik

21000 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 08 orësh

> 7 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 07 ditësh

40 N/mm²

Përmbajtja e klururit

< 0.01 %

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

> 8.5 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

> 45 N/mm²

Ngjitja në shtresa

2 N/mm²

Koha e hedhjes

40-60 min

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

Konsumi

Përafërsisht 19 kg/m² REPAR TIX SPEEDY HP për çdo centimetër të trashësisë që do të realizohet (rreth 1900 kg për metër kub).

Fushat e përdorimit

I përshtatshëm për rregullimet sipërfaqësore dhe rindërtimin e seksioneve që mungojnë dhe grupave, sidomos në punimet e restaurimit strukturor në betonin e përkeqësuar. Rindërtimi volumetrik i mbulesës së betonit në strukturat e betonit të armuar ose segmenteve të parafabrikuara.

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të pastra, pa pluhur dhe pjesë të padëshirueshme, të copëtuara, etj. të ngopura sa ç’duhet me ujë deri në arritjen e gjendjes së "të ngopura me sipërfaqe të thatë". Për të përftuar vlerat maksimale të ngjitjes me nënshtresën është gjithmonë i nevojshëm një ashpërsim adekuat i sipërfaqeve me skarifim, spërkatje etj. Vlerat optimale përftohen me hidroskarifikim me presion të lartë. Zhveshni hekurat që i nënshtrohen oksidimit shkatërrues ose të oksiduar thellë, duke hequr ndryshkun e hekurave të ekspozuar (me rërë ose furça gërryese).

Mënyra e përdorimit

Shtoni në mixer rreth 2/3 e ujit të parashikuar për përzierjen, shtoni REPAR TIX SPEEDY HP dhe ujin e mbetur; vazhdoni ta përzierni deri sa të arrihet një përzierje homogjene dhe pa toptha. Uji i përzierjes duhet të jetë rreth 16 - 18% në peshë në raport me produktin.
Pasi të jetë përfunduar përzierja, menjëherë përdorni produktin për përpunimin e nevojshëm, duke i kushtuar vëmendje shpejtësisë së lartë të ngurtësimit. Është e këshillueshme të përzieni pak e nga pak produktin, vetëm sasinë që mund të përdoret brenda 10 minutash pas përzierjes (kujdes, temperatura e ambientit mund të ketë gjithashtu një ndikim të madh në kohën e punimit të produktit!).

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

- Asfalt

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Mos e aplikoni në prani të rrezatimit të drejtpërdrejtë dhe / ose ventilimit të tepërt. Kujdesuni për mbrojtjen dhe ruajtjen nga e sipërfaqeve të ekspozuara nga lagështia. Duke pasur parasysh kohën e shpejtë të ngurtësimit, rekomandohet të përgatitet njëherësh një sasi e pakët e produktit, për të shmangur mbetjet dhe shpërdorimet.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Syntech Poliurea
  • Sanageb