REPAR TIX R3

Kodi: REP.0272

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Riparimet strukturale dhe jo strukturore (R3)

EN 1504-3

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave të betonit - Riparimet strukturale dhe jo strukturore (R3)

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 16 %

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 1.5 mm

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 5 mm

pot-life

Pot life: 60 min

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 2 - 3 cm

Veçoritë teknike

Masa vëllimore

1960 kg/m³

Resistenca nga karbonizimi

5 mm

Moduli elastik

> 20000 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

> 5 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 07 ditësh

> 20 N/mm²

Lidhja e aderimit

> 1.5 N/mm²

Përthitha kapilare

0.50 kg•h^0.5/m²

Thermal compatibility

> 1.5 mPa

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

> 25 N/mm²

Reagimi ndaj zjarrit

A1 _

Përmbajtja e klururit

< 0.01 %

pH

> 12.5 _

Rezistenca në përkulje pas 07 ditësh

> 4 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Mallë

- Makinë suvatimi

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Protech Balcony
  • Grout Power
  • Opus Dry