REPAR TIX HG

Structural, thixotropic, fibre reinforced cement mortar

Kodi: REP.0136

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Thixotropic, structural, fibre reinforced cement mortar with high intrinsic watertightness, and extraordinary physical and mechanical characteristics: adhesion to concrete, adhesion to steel, compression resistance, flexural strength, abrasion resistance. Perfect for remediation of structural works and articles in degraded concrete and very high performance coatings. Thanks to the very high adhesion to steel and concrete supports, it is also suitable for fixing threaded bars in holes made on concrete or rock conglomerates. Apply with brick trowel and plastering trowel.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

EN 998-1

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

EN 1504-3

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 1.5 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 16 %

pot-life

Pot life: 30 min

produkt-në-dukje

Produkt në dukje

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 40 mm

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 7 mm

Veçoritë teknike

Compressive strength after 90 days

≥ 70 N/mm²

Compressive strength at 02 days

35 N/mm²

Lidhja e aderimit

≥ 2 N/mm²

Masa vëllimore

2115 kg/m³

Moduli elastik

26000 N/mm²

Përcaktimi i kompaktësisë termike

≥ 2 N/mm²

Përmbajtja e klururit

< 0.01 %

Përthitha kapilare

0.30 kg•h^0.5/m²

pH

> 12 _

Raporti ujë/lidhëse

< 0.37 _

Reagimi ndaj zjarrit

A1 _

Resistenca nga karbonizimi

0.5 mm

Resistenca nga rrëshqitja

61.0 mm

Rezistenca në ngjeshje pas 01 dite

25 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 07 ditësh

50 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

≥ 62 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 07 ditësh

8 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

> 8.5 N/mm²

Zgjerimi i kontrastuar me shërimin e ajrit për 1 ditë

> 0.01 %

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

Vetitë

Rheoplastic, thixotropic, structural, composite cement mortar, based on special cements and selected siliceous aggregates, reinforced with a balanced mixture of READYMESH polypropylene fibres and calcium metasilicate microfibres, added with specific agents and a high content of silica fume. After hardening, it provides very high performance in terms of intrinsic watertightness, resistance to washing and hydrolysing, mechanical strength, abrasion and cavitation, anti-carbonation, chemical-physical stability, resistance to harsh atmospheric agents and to leaching water. It is fibreglass reinforced three-dimensionally, it provides high adherence and adhesion; and dimensionally stable (shrinkage-compensated). The product is mixed with water (approx. 16% of the weight of the bag).

Konsumi

Approximately 18,5 kg/m² of REPAR TIX HG for every centimetre of thickness to be implemented (approximately 1850 kg per cubic metre).

Fushat e përdorimit

Repairs and protective coatings of hydraulic works (pipelines, dams, tunnels etc.), marine structures and artefacts in critical situations: aggressive chemical-physical agents, leaching water, marine atmosphere, etc. For wet spritz beton operations it is advisable to use the REPAR TIX HG SB mortar, which maintains the physical and mechanical characteristics of REPAR TIX HG, but is specially formulated for the maximum performance of sprayer machines.

Përgatitja e shtresave

Application surfaces should be clean, free of soiling, crumbling and non-adhering parts, dust, etc., conveniently saturated with water until they reach the condition "saturated with dry surface". An adequate roughening of the surfaces by scarifying, sandblasting etc. is always necessary in order to obtain the maximum adhesion values to the substrate. The optimal values are obtained with high pressure hydro-scarification. Bare the irons undergoing disruptive oxidation or deeply oxidized, removing the rust of the exposed irons (by sandblasting or abrasive brushes).

Mënyra e përdorimit

Pour about 2/3 of the mixing water into the mixer, add REPAR TIX HG and the remaining water; continue to mix until a homogeneous lump-free mixture is obtained. The mixing water should be about 16% of the weight of the bag.

The addition of BOND HG to the mixing water (about 0.5 litres per 25 kg bag of product) allows further improvements in terms of adherence, adhesion, watertightness, workability, moldability and deformability.

For high coating thicknesses, static, monolithic requirements, etc., performed with REPAR TIX HG, appropriate metal reinforcements (mesh, cages, etc.) should be used, anchored to the support with SYNTECH PROFIX, GROUT MICROJ, REPAR TIX G2, or with the same REPAR TIX HG.

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Mallë

- Shpatull

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

- Tulla

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

- Faqe shkëmbore

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

Do not apply in case of direct exposure to sunlight or strong ventilation. Cure the protection and the prolonged moist hardening of surfaces laid.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Grout Power
  • Syntech Poliurea
  • Syntech H.A.G.