REPAR TIX HG SB

Morpë strukturore thixotropic çimentoje, për beton të lagësht të spritzit

Kodi: REP.0310

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Llaç tiksotropik me bazë çimentoje, i përforcuar me fibër, me tkurrje të kompensuar, me papërshkueshmëri të lartë të brendshme, me karakteristika të jashtëzakonshme fiziko-mekanike: aderimin, forcën e shtypjes, forcën e përkuljes, rezistencën ndaj konsumimit etj.Ideal për rehabilitimin strukturor të punimeve dhe objekteve të betonit të degraduar dhe veshje shumë të larta të performancës.REPAR TIX HG SB, përveç teknikave të përhapjes manuale, është një llaç strukturor i formuluar posaçërisht për aplikimet me makina të pompimit / spërkatjes (teknikë e lagësht spritz-beton).Parametrat e optimizuar në veçanti janë: reologjia, thikotropia dhe punueshmëria e produktit, të cilat lejojnë operacionet e spërkatjes me konsum të reduktuar të pjesëve mekanike dhe mbetjeve të dobëta në tokë.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

EN 1504-3

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 1.5 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 16 %

pot-life

Pot life: 30 min

produkt-në-dukje

Produkt në dukje

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 40 mm

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 7 mm

Veçoritë teknike

Compressive strength after 90 days

> 60 N/mm²

Lidhja e aderimit

≥ 2 N/mm²

Masa vëllimore

2115 kg/m³

Moduli elastik

26000 N/mm²

Përcaktimi i kompaktësisë termike

≥ 2 N/mm²

Përmbajtja e klururit

< 0.01 %

Përthitha kapilare

0.30 kg•h^0.5/m²

pH

> 12 _

Raporti ujë/lidhëse

< 0.37 _

Reagimi ndaj zjarrit

A1 _

Resistenca nga karbonizimi

0.5 mm

Resistenca nga rrëshqitja

61.0 mm

Rezistenca në ngjeshje pas 07 ditësh

> 40 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

≥ 55 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 07 ditësh

> 7 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

≥ 8.5 N/mm²

Zgjerimi i kontrastuar me shërimin e ajrit për 1 ditë

> 0.01 %

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

Vetitë

Llaç çimentoje, të strukturuar dhe tiksotropik, bazuar në çimento speciale dhe agregate silicë të përzgjedhura, të përforcuara me fibra me një përzierje të ekuilibruar të fibrave polypropylene READYMESH dhe mikrofibres metasilicate kalciumi, shtuar me agjentë të veçantë dhe me përmbajtje të lartë mikrosilikate.Ofron, pas forcimit, performancë shumë të lartë në terma të papërshkueshmërisë së brendshme, rezistencës ndaj kullimit dhe hidrolizës, rezistencës mekanike, abrazionit dhe kavitimit, qëndrimeve anti-karbonatike, stabilitetit kimik-fizik, rezistencës ndaj agjentëve atmosferikë dhe larjes së ujërave.Është e përforcuar me fibër tre-dimensionale, siguron aderimin dhe ngjitjen e lartë; është dimensionalisht e qëndrueshme (tkurrja e kompensuar).Produkti mund të furnizohet në version me një ose dy komponentë.Produkti, në versionin me një përbërës, është i përzier me ujë (rreth 16% të peshës së qese).Në versionin dykomponent, produkti është përzier duke shtuar komponentin 4.5 kg.Versioni me dy komponentë rrit aderimin në mbështetje dhe zvogëlon tkurrjen e ajrit të lirë, veçanërisht në fazat e hershme të shërimit dhe në klimat veçanërisht të nxehta, pa ndryshuar karakteristikat fiziko-mekanike të produktit përfundimtar.

Konsumi

Përafërsisht 18,5 kg / m² REPAR TIX HG SB për çdo centimetër të trashësisë që do të zbatohet (rreth 1850 kg për metër kub).

Fushat e përdorimit

Riparimet dhe veshjet mbrojtëse të punimeve hidraulike (tubacionet, digat, tunelet, etj.), Strukturat detare dhe ndërtesat në situata kritike: agresionet kimike-fizike, ujërat e larjes, atmosfera detare etj. Specifik për ndërhyrjet spritz-betoni në tunele, tunele, mure shkëmbore, kanale ujitjeje dhe hidraulike, shtylla dhe mikropile, diafragma etj.

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të pastra, pa pluhur dhe pjesë të padëshirueshme, të
copëtuara, etj. të ngopura sa ç’duhet me ujë deri në arritjen e gjendjes së "të ngopura me
sipërfaqe të thatë".

Mënyra e përdorimit

Rekomandohet përdorimi i makinave të pompimit / spërkatjes të projektuara posaçërisht për tu përdorur me mortajë strukturore të përforcuara me fibra.Për spërkatjen e mortajeve strukturore siç është REPAR TIX HG SB, gjithmonë rekomandohet një përzierje efektive dhe nganjëherë e zgjatur e produktit, i cili duhet të ndodhë në rrjedhën e sipërme të qarkut të pompimit.Për këtë arsye nuk rekomandohet përdorimi i "spërkatësve suva" me dozim volumetrik të ujit.
Vendosni rreth 2/3 e ujit përzierës në mikser, shtoni REPAR TIX HG SB dhe ujin e mbetur; vazhdoni përzierjen derisa të arrihet një përzierje e qetë dhe pa grumbull.Uji përzierës duhet të jetë rreth 16% e peshës së qeses.Shtimi i BOND HG në ujin përzierës (rreth 0.5 litra për 25 kg qese), në versionin me një përbërës, lejon përmirësime të mëtejshme në aspektin e ngjitjes, aderimit, papërshkueshmërisë, punueshmërisë, formimit dhe kapacitetit të deformimit .Në rastin e përdorimit të produktit në versionin me dy përbërës, derdhni përbërësin B (të lëngët) në mikser, gradualisht duke shtuar përbërësin A (pluhur) dhe përzierjen derisa përzierja të eliminohet plotësisht.Për shtresat e larta të veshjes, kërkesat statike, kërkesat monolitike, etj., Të kryera me REPAR TIX HG SB, rekomandohet përdorimi i përforcimeve të përshtatshme metalike (rrjeta të salduara, kafaze etj.), Të ankoruara në mbështetje me SYNTECH PROFIX, GROUT MICRO-J, REPAR TIX G2.

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Mallë

- Shpatull

- Spruco

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

- Tulla

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

- Faqe shkëmbore

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Readymesh
  • Sanawarme
  • Pro Seal