REPAR TIX HG BIC

Llaç tikso tropik, fibroz, strukturor me performancë të lartë dy përbërëse

Kodi: REP.0341

Përbërësit: 2

Pamja: Pluhur + I lëngshëm

Llaç tikso tropik me bazë çimentoje me dy përbërës, të përforcuar me fibër, me tkurrje të kompensuar, papërshkueshmëria shumë e lartë intrinsic, me karakteristika të jashtëzakonshme fiziko-mekanike: aderimin, forcën e shtypjes, forcën e përkuljes, rezistencën ndaj konsumimit etj.Llaç polimeri i modifikuar me shtimin e 4.5 kg të përbërësit të lëngshëm B, të furnizuar në kanaçe që përmbajnë polimere speciale në emulsionin ujor dhe reducerët e tkurrjes higrometrike.Ideal për rehabilitimin strukturor të punimeve dhe objekteve të betonit të degraduar dhe veshje shumë të larta të performancës.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

EN 1504-3

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

Vetitë themelore

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 1.5 mm

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 40 mm

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 7 mm

Veçoritë teknike

Lidhja e aderimit

≥ 2 N/mm²

Masa vëllimore

1950 g/l

Moduli elastik

18000 N/mm²

Përmbajtja e klururit

< 0.01 %

Përthitha kapilare

0.40 kg•h^0.5/m²

Resistenca nga karbonizimi

0.5 mm

Rezistenca në ngjeshje pas 01 dite

18 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 07 ditësh

37 N/mm²

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

>45 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 01 ditë

3.4 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 07 ditësh

7 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

8.2 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg [A]

- Bidon 4.5 kg [B]

- Kit: 1 Qese 25 kg [A] + 1 Bidon 4.5 kg [B]

Vetitë

Ky version dykomponent i REPAR TIX HG rrit aderimin në mbështetje dhe zvogëlon tkurrjen e ajrit të lirë, veçanërisht në fazat e hershme të shërimit dhe në klimat veçanërisht të nxehta, pa ndryshuar karakteristikat fiziko-mekanike të produktit përfundimtar.

Konsumi

Përafërsisht 19,50 kg/m² REPAR TIX HG BIC për çdo centimetër të trashësisë që do të realizohet (rreth 1950 kg për metër kub).

Fushat e përdorimit

Riparimet dhe veshjet mbrojtëse të punimeve hidraulike (tubacionet, digat, tunelet, etj.), Strukturat detare dhe ndërtesat në situata kritike: agresionet kimike-fizike, ujërat e larjes, atmosfera detare etj.

Përgatitja e shtresave

Shtresat mbështetëse duhet të jenë të pastra, pa pluhur dhe pjesë të padëshirueshme, të
copëtuara, etj. të ngopura sa ç’duhet me ujë deri në arritjen e gjendjes së "të ngopura me
sipërfaqe të thatë".

Mënyra e përdorimit

Derdhni përbërësin B (lëng) në një enë (kovë ose tjetër) gradualisht duke shtuar dhe përzierjen e komponentit A (pluhur), vazhdoni përzierjen deri në eliminimin total të gunga.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Readymesh
  • Sanawarme
  • Protech Balcony