REPAR TIX GS

Llaç çimentoz tixotropik, reoplastik, strukturor për trashësi të mëdha

Kodi: REP.0352

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Llaç çimentoje strukturor, tiksotropik, i kompensuar me tkurrje me madhësi maksimale të grurit të grimcës = 5 mm, i përbërë nga çimento me forcë të lartë, mbushës superpozolanikë, shtues stabilizues dhe mikrofibra polipropileni me qëndrueshmëri të lartë. Kokrriza e trashë e agregatit dhe punueshmëria e shkëlqyeshme e llaçit e bëjnë REPAR TIX GS veçanërisht të përshtatshëm për restaurime strukturore volumetrike me trashësi të lartë (me një trashësi për një shtresë të vetme të aplikuar deri në 50 mm) në beton të armuar dhe muraturë, madje edhe në mjedise të ndryshëm me ekspozim korrosiv (detar, industrial). Mund të aplikohet vertikalisht ose në intradosin e strukturave të betonit të përforcuar, madje edhe në trashësi të mëdha, duke bashkëpunuar gjithmonë me shufrat përforcuese, me dorë ose me spërkatje, pa pasur nevojë për kallëp, me tharje të lagësht për 48-72 orët e para.

Linee di appartenenza

Vetitë themelore

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 15 mm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pot-life

Pot life: 60 min

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 50 mm

i-pandezshëm

I pandezshëm

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 14 %

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 5 mm

Veçoritë teknike

Rezistenca në përkulje pas 07 ditësh

> 7.0 MPa

Masa vëllimore

2200 g/l

Raporti ujë/lidhëse

0.38 _

pH

> 12.5 _

Rezistenca në ngjeshje pas 01 dite

> 16 MPa

Rezistenca në ngjeshje pas 07 ditësh

> 40 MPa

Përthitha kapilare

0.50 kg•h^0.5/m²

Përshkueshmëria Darcy

1 x 10 E-10 cm/s

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

> 8.0 MPa

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

> 50 MPa

Lidhja e aderimit

>2.0 N/mm²

Moduli elastik

29.000 N/mm²

Rezistenca në përkulje pas 01 ditë

> 3.5 MPa

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

- Qese 25 kg

Vetitë

Llaçi strukturor tixotropik për trashësi të mëdha REPAR TIX GS mund të shtohet së bashku me 0.25% të FLUID SRA, një shtesë e veçantë e aftë për të zvogëluar tkurrjet plastike dhe tkurrjen hidraulike. FLUID SRA në fakt mbron prishjen e llaçit dhe, i përzier me REPAR TIX GS, mund të konsiderohet një sistem i përparuar teknologjikisht i aftë për të zvogëluar avullimin e shpejtë të ujit nga llaçi dhe promovimin e zhvillimit të reaksioneve hidratuese. FLUID SRA, falë bashkëveprimit me disa përbërës të çimentos, lejon të përftohen tkurrjet përfundimtare prej 20 deri 50% më të ulët se vlerat standarde të REPAR TIX GS të përgatitura vetëm nga shtimi i ujit.

Konsumi

Përafërsisht 19 kg/m² REPAR TIX GS për çdo centimetër të trashësisë që do të realizohet (rreth 1900 kg për metër kub).

Fushat e përdorimit

Restaurimi, riparimet, rikuperimi strukturor, rindërtimi i mbulesës së betonit, ndërtimi i veshjeve të besueshme dhe të qëndrueshme të punimeve ndërtimore, civile, hidraulike, industriale, betoni dhe murature në rast të restaurimit të trashësive të mëdha.

Përgatitja e shtresave

Sipërfaqet e aplikimit duhet të jenë të pastra, pa papastërti, pjesë të thërrmuara dhe jo-kohezive, pluhur, etj., të ngopura me ujë "të sipërfaqes së thatë të ngopur". Për të përftuar vlerat maksimale të ngjitjes me nënshtresën është gjithmonë i nevojshëm një ashpërsim adekuat i sipërfaqeve me skarifim, spërkatje etj. Vlerat optimale përftohen me hidroskarifikim me presion të lartë. Zhveshni hekurat që i nënshtrohen oksidimit shkatërrues ose të oksiduar thellë, duke hequr ndryshkun e hekurave të ekspozuar (me rërë ose furça gërryese). Rekomandohet të aplikoni ri-alkalizues konsolidues të CONSILEX SAN në sipërfaqet e ekspozuara përpara se t'i riktheni ato.

Mënyra e përdorimit

Vendosni 2/3 e ujit të përgjithshëm të përzierjes në betoniere (rreth 2.5 litra për qese), shtoni gradualisht produktin dhe ujin e mbetur, derisa të merrni një përzierje homogjene të dëshiruar dhe pa gunga. Kujdesuni për mbrojtjen dhe ruajtjen e lagësht të sipërfaqeve të ekspozuara.
Shtimi i BOND HG në ujin përzierës (në raport prej afro 0,5-0,7 kg për secilën çantë produkti) lejon përmirësime të konsiderueshme lidhur me ngjitjen, përkatësinë, papërshkueshmërinë e ujit, punueshmërinë, shkallëzimin dhe aftësinë e deformimit.

Mënyrat e përdorimit

- Makinë betoni

- Makinë suvatimi

- Mallë

- Mistri

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Faqe shkëmbore

- Muratura me gurë

- Muratura të përziera

- Parafabrikuara

- Tulla

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Readymesh
  • Opus Dry
  • Syntech H.A.G.