REPAR TIX FINE

Kodi: REP.0268

Përbërësit: 1

Pamja: Pluhur

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

EN 1504-3

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen dhe riparimin e strukturave në beton – Riparime strukturore dhe jo strukturore (R4)

Vetitë themelore

i-pandezshëm

I pandezshëm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.5 mm

përzierja-me-ujë

Përzierja me ujë: 18-19 %

pot-life

Pot life: 60 min

rezistent-ndaj-rrezeve-uv

Rezistent ndaj rrezeve UV

të-përdoret-me-doreza-mbrojtëse

Të përdoret me doreza mbrojtëse

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

trashësia-maksimale-e-lejueshme

Trashësia maksimale e lejueshme: 20 mm

trashësia-minimale-e-lejueshme

Trashësia minimale e lejueshme: 2 mm

Veçoritë teknike

Lidhja e aderimit

> 2 N/mm²

Masa vëllimore

2090 kg/m³

Moduli elastik

> 20000 N/mm²

Përcaktimi i kompaktësisë termike

2 MPa

Përmbajtja e klururit

<0.01 %

Përshkueshmëria Darcy

1 x 10 E-10 cm/s

Përthitha kapilare

0.50 kg•h^0.5/m²

pH

> 12.5 _

Raporti ujë/lidhëse

0.39 _

Reagimi ndaj zjarrit

A1 _

Resistenca nga karbonizimi

2.5 mm

Rezistenca nga ngjeshja

> 50 N/mm²

Rezistenca nga përkulja

> 6 N/mm²

Ngjyrat në dispozicion

- Gri

Amballazhime dhe përmasa

- Qese 25 kg

- Koli: 50 x (Qese 25 kg)

Mënyrat e përdorimit

- Mistri

- Mallë

- Makinë betoni

- Makinë suvatimi

- Shpatull

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Beton

- Parafabrikuara

- Tulla

- Muratura të përziera

- Muratura me gurë

- Faqe shkëmbore

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Protech Balcony
  • Opus Dry
  • Sanageb