REPAR STEEL

Passivating two-component cement, anticorrosive, for reinforcing rods

Kodi: REP.0132

Përbërësit: 2

Pamja: I lëngshëm + Pluhur

Two-component cement slurry, modified with flexibilising resins and specific anticorrosive agents for the passivating treatment of oxidised reinforcement rods, in the restoration of degraded concrete.

Linee di appartenenza

Certifikata të fituara dhe Rregullore

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen e strukturave të betonit – Mbrojtje ndaj korrozionit të armaturave

EN 1504-7

Produkte dhe sisteme për mbrojtjen e strukturave të betonit – Mbrojtje ndaj korrozionit të armaturave

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

EN 998-1

Llaçe për suva të brendshme dhe të jashtme – Llaç për çdo përdorim (GP)

Vetitë themelore

përmasa-maksimale-e-agregatit

Përmasa maksimale e agregatit: 0.25 mm

jetëgjatësia

Jetëgjatësia: 12 muaj

pot-life

Pot life: 45 min

i-pandezshëm

I pandezshëm

temperatura-e-aplikimit

Temperatura e aplikimit: +5 / +35 °C

Veçoritë teknike

Rezistenca ndaj korrozionit

< 0.5 mm

Rezistenca në përkulje pas 28 ditësh

10 MPa

Ngjitja në shtresa

≥ 2.0 MPa

Përthitha kapilare

0.2 kg•h^0.5/m²

Resistenca e vidhosjes së shufrave të çelikut me aderim e përmirësuar

> 90 %

Rezistenca në ngjeshje pas 28 ditësh

50 MPa

Reagimi ndaj zjarrit

B-s2 d0 _

Rezistenca në përkulje pas 01 ditë

5 MPa

Rezistenca në ngjeshje pas 01 dite

20 MPa

Masa vëllimore

2.0 kg/dm³

Koefiçienti i përshkueshmërisë

16.8 μ

Ngjyrat në dispozicion

- E kaltër

Amballazhime dhe përmasa

- Kit: 1 Kovë 3.4 kg [A] + 1 Shishe 1.6 kg [B]

- Kovë 3.4 kg [A]

- Shishe 1.6 kg [B]

Vetitë

The anticorrosive efficacy of REPAR STEEL is determined by the high alkalinity and by the superpozzolanic reaction of the components of the anhydrous system, as well as by the presence, in the liquid component (B), of migratory and interfacial corrosion inhibitors, capable of carrying out cathodic and anodic protection, based on organic compounds capable of making ferrous ions unavailable for feeding electrochemical corrosion processes. The polymeric components of the solution also determine further increases in the anticorrosive efficacy, especially against aggressive attacks deriving from chlorides and sulphates, and increase the adhesion between the treated bar and the concrete (adherence test according to EN 15184 in compliance with the UNI EN technical standard 1504 "Products and systems for the protection and repair of concrete structures - Part 7: Corrosion protection of reinforcements").

Konsumi

From 0.03 to 0.1 kg of REPAR STEEL for each linear metre of steel bar to be treated.

Fushat e përdorimit

Passivating protective anti-corrosive treatment for reinforcing rods in restoration works in reinforced concrete.

Përgatitja e shtresave

Carefully remove non-adhering rust, present on the metal surfaces of the exposed reinforcement rods by blasting or deep brushing , until the following condition is reached: "almost white metal" (metal colour as if it has just come out of extrusion).

Mënyra e përdorimit

The mixing of the two components may be implemented by an external mixer or by using a site bucket. Pour the blue solution (component B) into the bucket, while adding the powder gradually and during mixing (component A), mixing until the mixture is completely lump-free; apply by brush on the prepared reinforcing surfaces, for a consumption of about 100 g per metre of oxidized reinforcement to be passivated.

Mënyrat e përdorimit

- Brushë

Mjetet e pastrimit

- Ujë

Shtresat e lejuara

- Shufra armature të oksiduar

Paralajmërime, masa paraprake dhe Ekologji

The overflow of the product on the concrete adjacent to the treated rids does not entail any problem.

Na kontaktoni

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.
Kujdes, fut një adresë email-i të vlefshëm.
Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Duke paraqitur pranoj politikat e privatësisë

Kujdes, plotëso saktë këtë fushë.

Përfundimi regjistrim në Newletter

Ndaj

Produkte në vitrinë

  • Pro Seal
  • Syntech H.A.G.
  • Syntech Poliurea